Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 294,575

Etiketler
Yine motokaravan olayı ile ilgili kafamda o kadar çok plan yaptım. Oradan aldım, buraya koydum ve sonuçta çekme karavan ile yola devam kararı aldım. Araç maliyetleri çok yüksek geliyor. Bankalar çektiğiniz kredinin iki katını geri istiyor. Bir motokaravan sahibi olabilmek çok zor bu şartlarda. Kendimi üzmeyeceğim ve ekonomik durumumu sıkıntılı hale getirmeyeceğim. Yıllardan beridir yaptığım gibi Çekme karavanımla gezmeye devam edeceğim...

Evet Güçlü'nun muayene randevusunu da aldım. Haftaya salı inşallah geçer tek seferde. Muayene bu arada 500 küsür lira olmuş. Muayene öncesinde Güçlü'nün içerisindeki yatağı söküp çıkarttıracağım.

IMG-20221110-WA0092.jpg

Zeynel abim bana kitabını hediye etti. Teşekkürler Zeynel Ağabey, Hoş bir sohbetti.

Aracımda tuvalet olmadığından,
Genelde konaklamak için Shell benzin istasyonlarını seçerim.
Bütün gün gittiğim yerlerde gezer, yer içer fotoğraf çekerim.
Sonra güzel bir Shell istasyonu bulurum.
Shell'de uygun fiyatlı sınırsız kahve-çay,
bulurum çoğunlukla.
Sıcak Tostu da çok başarılı.
Tuvaletler de epey temiz tutuluyor.
Ama tuvalet konusunda Opet daha iyi olabilir.
Olsun ben yine de Shell benzin istasyonlarını
konaklamak için tercih ediyorum.
Bence çok başarılı.

Shell dışında diğer bir konu,
Şehirler arası yollardaki,
Kamyoncu Lokantalarıdır.
Bunlarda yemek yemeğe ve kahvaltı etmeye bayılırım.
Ama bunların tuvaletleri iyi değildir genelde.
İyi tuvalet bulmadıkça konaklama pek yapmıyorum.

Genelde konaklamaya vereceğim parayı yakıta verip yol katetmeye bakarım.
Gece boşalan aküm, gündüz yolda dolar ve ertesi gün yine iyi iş çıkarır genelde.
En az bir saat yol almaya bakarım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR