Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 308,321
Bence çekme karavanı elden çikarıp onunla bir araç alarak içini yavaş yavaş kendinde yapabilirsin hocam. Araci tamamlayana kadarda güçlü ile idare edersin.

Etiketler
Ben de bugün gittim 10TL'yi de verdim hatta kamp yüküm de arabada tamdı ama bir şekilde içim ısınmadı. Arkadaşlarım yanımda yoktu oralarda da pek arkadaş olacak kimseyi göremedim o saatler itibarıyla bu nedenle döndüm, malum derslerim de var. Zaman daraldı. Belki bir gün beraber kamp yaparız Göksu'da kamp yapma isteğimiz var.

Bence çekme karavanı elden çikarıp onunla bir araç alarak içini yavaş yavaş kendinde yapabilirsin hocam. Araci tamamlayana kadarda güçlü ile idare edersin.
Çekme karavanımı satmadan biraz daha uygun yollu, hatta ''karavan olma yolunda gelişime açık'' bir araç bakıyorum. Takasta anlaşabilirsem Güçlü'yü vereceğim üstüne bir miktar tüketici kredisi kullanacağım.

Benim ev oraya 2km falan bu yüzden gece kalamam ama gündüz olabilir uygun bir zamanda. Bu aralarda kayınvalidenin fıtık ameliyathı olacak ondan sonra olabilir

Ben çekmeyi satıp aracı aldım üste biraz kredi vs alıp tamamladım. Takasa girecek bulmak zor olabilir bu yüzden aradığın fiyatı veren olursa satıp almak daha kolay olabilir.

Tamam görüşelim.
ok

Arkadaşlar,
Bir kampervan vardı ama masraflı gözüküyordu. Isıtıcısı ve mutfağı güneş paneli yoktu, Aküsü eski olabilirdi. Ben kendi aracımı bu araçla takas etmekten vazgeçtim. Mutfağı ve Tuvaleti olmasa da Güçlü bir kamper ihtiyacını karşılıyor bende. Şimdi yeni bir araç bambaşka yeni bir macera demek. Bu nedenle bir süre daha Güçlü'mle devam...

Son düzenleme:

İyi geceler arkadaşlar,
Uğradığı bütün alçakça saldırılara rağmen sevdiği (özgür) hayatından asla taviz vermeyen kamp arkadaşınız ben,
Bu gece de sizlere iyi geceler diliyorum.
Sevgiyle kalın!...

SON KONULAR - FORUM