Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 294,462
IMG_20221028_111527.jpg

Etiketler

İstediğimi olurum, dilediğim gibi yaşarım bana hiç bir halt da yapamazlar.
Arkamdan yalan konuşan oçocuklarıyla da bir halt yapamadılar.
İstediğim gibi (özgür) oldum, gezdim ve yaşadım.
Çok da iyi yapıyorum her şeyi.

Bugün birazcık Mobidik'le, Birazcık Güçlü ile gezdim. Sonuçta her ikisine de zaman ayırabildim.
Günün önemli bir kısmında Test çözdüm ama istediğim kadar verimli çalışamıyorum henüz.
Vakit azalıyor. Daha çok test çözmem lazım. Bir de son tekrar yapacağım.
Eğer sınavı başarabilirsem yeni geziler veya belki de yepyeni projeler için
ekstra bir miktar kaynağım olacak. Bu önemli bir miktar olmasa da,
Bunun doğrudan kampçılığıma veya motosikletli gezilerime akacak bir kaynak olması
beni ekstradan motive ediyor...

Dün Nata Vega'ya gittiğimde yine de tek büyük araçla çok zorlanacağımı anladım. Belki seçenekler arasında en zoru olan çekme karavanla başlamış olmanın bir avantajını yaşadım ve her zaman normal boyutlarda bir tane çeki aracıyla idare edebildim. Ancak ben aslında haftasonu kampçısıyım ve haftasonları aracımın içersindeki düzenle yapabiliyor olmam, çekme karavanımı atıl duruma getirdi. Aslında her yere çekme karavanla giden pekçok arkadaşım da var. Yine de ben ritüel haline gelen ayna tak sök gibi birtakım iş ve kontrollerden sıkılıyorum. Karavanımı bu yüzden beş günü aşacak kamp planlarında götüreceğim. O da ancak yaz tatilinde olur herhalde...

Yazdıklarıma cevap bulamıyorum. Bu forumda hayatı paylaşacakken, kendimi ıssız ve yapayanlız hissediyorum. Artık bu forumda paylaşmayacağım. Herkese iyi kamplar, Kamplarda buluşmak üzere...

Paylaşımlarıma EGEKAMP gurubunda devam edeceğim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,772
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR