Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 291,529
Ben bir kampçıyım. Kendimi böyle ifade ederim. Seneler öncesinden beridir kamp yaparım. Şehrime 90-100 KM çapındaki kamp yerlerine, mesire yerlerine giderim. Kampçılık benim için sosyal bir olaydır. Yani arkadaşlarla yapılınca daha da güzelleşir. Kimseden maddi manevi bir beklentim yok. Herkes kampını yapmak için birliktedir. Özel hayatımda istediğim gibi birisi olurum. Buna da kimse karışamaz. Ben iyi bir kampçıyım. Kimseden bir çıkarım veya beklentim olduğu yok. Kamp yapmaktan başka hiçbir suçum yok. Beni karalamaya çalıştıkları şeyler bir suç değil. İSTEDİĞİM GİBİ OLUR, DİLEDİĞİM GİBİ YAŞARIM, KARIŞMAK KİMSENİN HADDİNE DEĞİL.

Etiketler
Ben bir değer olarak hayatımda kampçılığı gördüm. İzci kampında da görevlendirildim. Kendim de çok güzel sosyal kamplar düzenledim. Hala kendime yakın bulduğum birkaç arkadaşımla kamplara giderim. Geniş katılımlı sosyal kampçılık taraftarıyım. Benim için kamp yapan herkes kampçıdır. Ayrımcılık yapmıyorum. Kampa bir battaniyesi bile olmadan katılan insanlarla da beraber battaniyemi paylaşarak aynı kampta bulundum. Benim için paylaşmak en güzel değerdir. Aynı sofrayı, aynı kamp ateşini insanlarla paylaşmayı bir değer olarak görüyorum ben. Kendimi yeni arkadaşlıklara, yeni dostluklara açıyorum. İnsanlara iyi niyetle yaklaşıyorum. Bunlar bir kampçıda olması gerekli şeyler.

Kamplarımı hep önemli gördüm ve arkadaşlarıma her zaman değer verdim. Arkadaşlığı kazanılmış bir değer olarak gördüm. Bugün ne kadar haklı ve doğru olduğumu anlıyorum. Ben kimsenin kötülüğünü istemedim hayatta. Kimsenin arkasından konuşmadım. Kimseyi yarı yolda satmadım. Doğru olan benim.

Vee 42 yaşıma yaklaştığım şu hayatımda pekçok güzel kampa imza attım ve atıyorum. Arkamdan (yalan) konuşanların da en güzel anılarında imzam var. Biz çıkar için birarada olan insanlar gibi değiliz. Biz kamp yapmak için birlikteyiz. Hepimiz acaba daha fazla ne yapabiliriz diye bakarız bir öbürküne...

Gençlere tavsiyem, Donanım konusuna takılmadan, eldeki imkanlar ne ise, Bu yüz liralık çadır da olur, yüz bin tl lik karavan da olur, Hayatlarını özgürce yaşamaları. Bugünü ertelemeden, yarına yürümeleridir. Ben öyle yaptım. Çok da mutlu oldum.

Yaptığım her şey ile onur ve gurur duyuyorum. Bir yerlerde saklanmak yerine çıktım inandığım değerler adına sorumluluk aldım. Halen Türkiye'nin en önemli kamp ve karavan derneğinin üyesiyim. Belki ilerde emekli olunca ben de farklı görevler alarak katkıda bulunmaya çalışacağım.

Az kaldı, Cumartesi günü merhaba yeni yaşım diyeceğim.
Yeni yaşımı bana göre çok özel olan insanlarla beraber kutlayacağım.
Ne zaman bu kadar yılı yaşadım. Sanki hiçbir şey anlamadım.
Ama çok güzel kamplarda geçirdim ömrümü.
Çok da iyi yaptım. Daha yapacaklarım bitmedi.

IMG_20221026_091525_110.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR