hocam outdoor access point kurun. okulun modeminden cat-5 kablo çekerek sizin lojmanı gören bir cepheye bu cihazı monte edin. okul bahçesi dahil çok geniş bir alanda wifi ye kavuşursunuz. 25 GB internet sizin dişinizin kovuğuna yetmez.
hocam outdoor access point kurun. okulun modeminden cat-5 kablo çekerek sizin lojmanı gören bir cepheye bu cihazı monte edin. okul bahçesi dahil çok geniş bir alanda wifi ye kavuşursunuz. 25 GB internet sizin dişinizin kovuğuna yetmez.
TV olursa 25GB bana yeter. Fatih projesinin aygıtları bağımsız kimselerce denetleniyor. Bana sisteme ek bir şey kurdurmazlar. Alıcımı kuvvetlendirecek bir çözüm bulunabilirse belki olur.
TV olursa 25GB bana yeter. Fatih projesinin aygıtları bağımsız kimselerce denetleniyor. Bana sisteme ek bir şey kurdurmazlar. Alıcımı kuvvetlendirecek bir çözüm bulunabilirse belki olur.
2.4 Ghz Yagi anteni ile kendi modeminizin alışını kuvvetlendirebilirsiniz. Bu durumda okul tarafında modifikasyona ihtiyacınız olmaz.
Bu anteni kendiniz de yapabilirsiniz. Youtube da bir çok DIY tarif mevcut.
Anteni yapıp sinyal kaynağına doğru yönlendirip sabitleyin.
Bugün okulumuzda kurulumuzu yaptık, Yeni bir yıl yepyeni bir heyecan. Müdürüm sınıfları boyuyor. Belim ağrıdığı için ona yardım edemiyorum. Az okul boyamadım ben de.
Bu kış Karagedik'te elektrikle ısınmayı bir deneyeceğim. Elektrikli radyatör kullanmayı düşünüyorum. Odam küçük ve mütevazi. Ama Karagedik'in epey soğuk olduğunu biliyorum. Yine de kömür sobasıyla uğraşamayacağım.