Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 291,859

Etiketler
t-keyart-newsheader-1900x600-1900x600-be6f1be5fb31.jpg

Bugün de iki bölüm Mandalorlu izledim. Zaten geç uyandım. Nohut yemeği yaptım ve düdüklüde darı haşladım. Bu saatten sonra da kitaplarımla vakit geçireceğim. Uyku düzenim çok kaydı. Uzman öğretmenlik eğitimlerim başlayacak. Akşama kadar uyumaktan vazgeçmeliyim.

Ben her türlü ayak oyunu ve oçocukluğuna rağmen yapmayı sevdiği şeylerden ve hayatından vazgeçmeyen, son derece onurlu, düzgün ve delikanlı bir insanım. Ben bir özgür kampçı gezginim arkadaşlar...

Doların akıl almaz yükselişi nedeniyle sahibi olduğum yucelgunduz.com ve pirikamp.com adreslerini artık kiralamaktan vazgeçiyorum. Bu adreslerdeki içerik wordpress adresi altında devam edecek...
Hayatımda Türk kampçılığı için çok şeyler yapmaya çalıştım. Daha da yapmaya devam edeceğim ama bu siteler artık orjinal alan adlarıyla varolamayacak. Bu çok maliyetli oluyor. Anlayışınız için teşekkürler...

EGE'de iken motosikletle cidden çok gezdiğim yıllar olmuştu. Bir keresinde motosikletimle Gölcük (Ödemiş) yaylasına çıkmış ama yanıma uyku tulumu almamıştım. O gece çok üşüdüm. Oralardan bulduğum kartonları üzerime kapattım ama asla ısınamadım. Bir daha hep uyku tulumumu yanıma aldım.
Ege'deyken motosikletimle özgür gezdiğim gibi, aynı zamanda festivalleri takip ediyordum. Salihli, Didim, Balıkesir festivallerine birden çok kereler katıldım. Motosikletli grupların kamp etkinliklerinde de bulundum. Ümmet Perkitan'ı tanıma fırsatı buldum bu gezilerde. Gerçekten çok iyi bir gezgindi kendisi. Allah rahmet eylesin.
Motosiklet festivalleri sağlam kampçılık olaylarıdır. Ama bazı insanlar geceleri biraraya gelip kimseyi de uyutmazlar. Bu yüzden çadırı kurmak için daha kıyıda köşede kalan yalnız yerleri seçmek iyidir. Birçaok festivalde WC sorunu olur. Yakınlarda benzinlik varsa WC'sini önceden gözünüze kestirin.
Ankara Motofest'e motorum yerine Güçlü ile katılmak istiyorum. Bakalım nasıl olacak... Göreceğiz.

Biraz daha Mustafa Kutlu okudum. Şimdi uyku vakti. Yarın birazcık erken kalkmaya çalışacağım. İyice geceler günlere karışır oldu. Tatil yaramadı.
Ya Tahammül Ya sefer etkileyici bir kitap. Son derece etkileyici bir dille yazılmış. İçki içenlerden nefret eden insanların mantalitesini anlatıyor. Küçükten nasıl bir düzen içinde yetiştiklerini ama büyüyünce yetiştiği değerleri hiçe sayan bir bakan var. Bakanı sakalsız diye nitelemiş. İyi insan olmanın özünde sakal var yani. Ben bu kitabın okuduğum kadarıyla bu kitabı yazdıracak kadar nefreti çok tehlikeli buldum. Bu nefret işte halkımızı ikiye bölen siz ve biz diyen nefret bana kalırsa. Bu kadar nefret bu ülkenin başına iş açar.
Öte yandan bir okuyucu olarak kitabı ve anlatım tarzını çok beğendiğimi, Yazarın dili ve anlatımının çok duru olduğunu ve öykünün yatmak üzereyken bile birkaç sayfa daha okusam mı? dedirtecek denli iyi kurgulandığını söylemeliyim.
Ya tahammül Ya sefer çok etkileyici güzel bir kitap. Kitabı henüz bitirmediğim için fikirlerim değişir mi bilemem.

İyi çalışmalar hocam. Eylül'de Anadolu Üniversitesi Açıköğretim'de Felsefe okusanız da olabilir, siz seviyorsunuz.

İyi çalışmalar hocam. Eylül'de Anadolu Üniversitesi Açıköğretim'de Felsefe okusanız da olabilir, siz seviyorsunuz.
Şu aralar değil ama ilerde yüksek lisans niyetim var. Ben bu yaz sınava çalışacağım. Benim matematik bilgim, becerim çok iyi değil. Ales'ten yüksek not alamam şu halimle. Ancak Tezsiz Yüksek Lisans yapabilirim. Uzaktan eğitimle olabilecek bölümleri inceliyorum.

Uzaktan arkadaşlarım tarım ve felsefe okudular. Fotoğrafçılık ta okuyan oldu. Sadece hafta sonları sınava gidiyorsunuz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR