EGE'de iken motosikletle cidden çok gezdiğim yıllar olmuştu. Bir keresinde motosikletimle Gölcük (Ödemiş) yaylasına çıkmış ama yanıma uyku tulumu almamıştım. O gece çok üşüdüm. Oralardan bulduğum kartonları üzerime kapattım ama asla ısınamadım. Bir daha hep uyku tulumumu yanıma aldım.
Ege'deyken motosikletimle özgür gezdiğim gibi, aynı zamanda festivalleri takip ediyordum. Salihli, Didim, Balıkesir festivallerine birden çok kereler katıldım. Motosikletli grupların kamp etkinliklerinde de bulundum. Ümmet Perkitan'ı tanıma fırsatı buldum bu gezilerde. Gerçekten çok iyi bir gezgindi kendisi. Allah rahmet eylesin.
Motosiklet festivalleri sağlam kampçılık olaylarıdır. Ama bazı insanlar geceleri biraraya gelip kimseyi de uyutmazlar. Bu yüzden çadırı kurmak için daha kıyıda köşede kalan yalnız yerleri seçmek iyidir. Birçaok festivalde WC sorunu olur. Yakınlarda benzinlik varsa WC'sini önceden gözünüze kestirin.
Ankara Motofest'e motorum yerine Güçlü ile katılmak istiyorum. Bakalım nasıl olacak... Göreceğiz.