Dönüşte Muhteşem tesislerinde ballı gözlemeyi tavsiye ederim.Biletlerimi iptal ettim. Yine Güçlü ile yola çıkacağım.. Hem o da biraz gezsin. Hem de belki de tatili uzatırız...
Dönüşte Muhteşem tesislerinde ballı gözlemeyi tavsiye ederim.Biletlerimi iptal ettim. Yine Güçlü ile yola çıkacağım.. Hem o da biraz gezsin. Hem de belki de tatili uzatırız...
Aklımda bulunsun. Sağolun...Dönüşte Muhteşem tesislerinde ballı gözlemeyi tavsiye ederim.
Afyon'a gitmekten vazgeçtim. Rezervasyon cezasıyla iptal edildi. Evde olup motorla küçük geziler yapmak daha güzel..
İstediğim bir şeyi tam olarak isteyip istemediğimi kestiremedim. Sonuçta bu üç gecelik otel dinlencesi bana yorucu olacak gibi geldi. Aynı zamanda maliyetli de olduğundan belki bunun yerine başka bir şey koyarım hadi gitmeyeyim dedim ama bir gecelik cezayı da ödemiş oldum. OtelZ uygulamasının dost kazığını yedim.Hayırdır, çok özel bir sebebiniz yoksa neden iptal ettiniz?
Malesef mazotun pahalılığının bütün bu tabloda önemli bir yeri var. Yakında kendime iki kollu yürünerek çekilen bir karavan yapıp onla gezmeyi düşünmüyor değilim.
Çok haklısınız. Maliyetler önemli bir etken. Nereden nasıl tasarruf edebileceğimizi, Gezme hobisini devam ettirecek maddiyatı nereden kısıp elde edebileceğimizi şaşırdık.Sizin sık sık belirttiğiniz "Ben özgür bir kampçı gezginim..." sözünüz,ekonomik koşullar nedeniyle " özgür " lük rafa kalkmış oldu.
Maalesef bu özgürlükten olma durumunu bir çoğumuz bende dahil sıkıntıları ile hissediyoruz.
Yakıt parası mı,konaklama daki fahiş fiyatlara mı, gezilen yerin yöresel tatlarını denendiğinde ödenecek yüksek yemek bedellerini mi, " öff !! içimi sıkıntı bastı "efkarımı dağıtayım diye alınacak rakının içmeden adamı sarhoş gibi başını döndüren fiyatını mı, gün batımı içilecek buz gibi biraya el süremeden el yakan fiyatını mı
daha evin kirası ,gideri,vs kattığımızda insanda sadece nefes alma özgürlüğünden başka ne kaldı?