Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 291,616

Etiketler

Arkadaşlar,
Ben özgür bir kampçı gezginim.
İstediğim gibi olur ve de yaşarım.
Kimse de bana karışamaz.
Özgürlük ve bağımsızlık
Benim karakterimdir.

Son düzenleme:

TjlEx5xVY3rLO6K0AdWaUqrKw=w1204-h903-no?authuser=0.jpg

Bugün Mobidik'imi temizledim. Bayılırım motosikletimle oynamaya, onu temizlemeye...

Arkadaşlar,
Gücümü yetirebilmek için her türlü enstrümanla kamp yaptım. Kamplarda buluştuğum çoğu insanın da bir battaniyeden fazla bir şeyi yoktu. Onu da insana dost olan bir insan türü çıkarıp vermişti.
Araç kullanamazsam otostop çeker kampa giderim. Ama yine de giderim. Ben bunun için yaşıyorum.
Ben özgür bir kampçı gezginim...

Hayırdır, çok özel bir sebebiniz yoksa neden iptal ettiniz?
İstediğim bir şeyi tam olarak isteyip istemediğimi kestiremedim. Sonuçta bu üç gecelik otel dinlencesi bana yorucu olacak gibi geldi. Aynı zamanda maliyetli de olduğundan belki bunun yerine başka bir şey koyarım hadi gitmeyeyim dedim ama bir gecelik cezayı da ödemiş oldum. OtelZ uygulamasının dost kazığını yedim.
Hevesle kalkıştığım kimi işler devamında zor geliyor. Geceleri okumayı sevdiğimden gündüzleri uyumaya başladım bu da işleri biraz karıştırıyor.
Araba için sipariş ettiğim direksiyon sıvısı geç de olsa bugün elime ulaştı. Güçlü ile ilgili bir sorun yok. Sorun bende. Maymun iştahlıyım.

Hiçbir rezervasyon yapmadan motosikletime atlayıp gitmek istiyorum bazen. Rezervasyonlar, iptal cezaları bilmem ne! sıkıyor beni. Heybeme küçük bi çanta dolusu eşyayı tıkıştırıp nerede bir beğeneceğim yer görürsem orada yatmak üzere yola düşmeyi hayal ediyorum bazen. Ama olmuyor.

Malesef mazotun pahalılığının bütün bu tabloda önemli bir yeri var. Yakında kendime iki kollu yürünerek çekilen bir karavan yapıp onla gezmeyi düşünmüyor değilim.

Motosikletle bile gezsem, Otellerde keyfimin yerinde olması için en azından çay kahve seti taşıyacağım. Bu da bir ısıtıcı, bir bardak, bir kaşık ve çay ve kahveden oluşur. Ayrıca genel maksatlı bir çakı ve bir katlanır çatal kaşık seti de olmazsa olmaz. Yine de uzak geziler şu sıralar pek düşünmüyorum.

Malesef mazotun pahalılığının bütün bu tabloda önemli bir yeri var. Yakında kendime iki kollu yürünerek çekilen bir karavan yapıp onla gezmeyi düşünmüyor değilim.

Sizin sık sık belirttiğiniz "Ben özgür bir kampçı gezginim..." sözünüz,ekonomik koşullar nedeniyle " özgür " lük rafa kalkmış oldu.
Maalesef bu özgürlükten olma durumunu bir çoğumuz bende dahil sıkıntıları ile hissediyoruz.

Yakıt parası mı,konaklama daki fahiş fiyatlara mı, gezilen yerin yöresel tatlarını denendiğinde ödenecek yüksek yemek bedellerini mi, " öff !! içimi sıkıntı bastı "efkarımı dağıtayım diye alınacak rakının içmeden adamı sarhoş gibi başını döndüren fiyatını mı, gün batımı içilecek buz gibi biraya el süremeden el yakan fiyatını mı
daha evin kirası ,gideri,vs kattığımızda insanda sadece nefes alma özgürlüğünden başka ne kaldı?

Sizin sık sık belirttiğiniz "Ben özgür bir kampçı gezginim..." sözünüz,ekonomik koşullar nedeniyle " özgür " lük rafa kalkmış oldu.
Maalesef bu özgürlükten olma durumunu bir çoğumuz bende dahil sıkıntıları ile hissediyoruz.

Yakıt parası mı,konaklama daki fahiş fiyatlara mı, gezilen yerin yöresel tatlarını denendiğinde ödenecek yüksek yemek bedellerini mi, " öff !! içimi sıkıntı bastı "efkarımı dağıtayım diye alınacak rakının içmeden adamı sarhoş gibi başını döndüren fiyatını mı, gün batımı içilecek buz gibi biraya el süremeden el yakan fiyatını mı
daha evin kirası ,gideri,vs kattığımızda insanda sadece nefes alma özgürlüğünden başka ne kaldı?
Çok haklısınız. Maliyetler önemli bir etken. Nereden nasıl tasarruf edebileceğimizi, Gezme hobisini devam ettirecek maddiyatı nereden kısıp elde edebileceğimizi şaşırdık.
Ben zaten yaza kıştan bir şey biriktirerek çıkamadım bu sene. Bazı özel harcamalar oldu. Yaz tatili için özel bir bütçe ayıramadım. Bir şeyler yaparsam normal aylık gider olarak yapmak zorundayım. Bu sene en azından böyle. Bu yüzden uzak geziler zaten hiç hesapta yok.
Mesela Altınkamp'a gitmek, birkaç gün o güzel atmosferi yaşamak isterdim. Ama Ankara'dan karavanla Altınkamp'a gitmek ve dönmek başlı başına bi maliyet... Böyle bir gezi için kıştan tedarikli olmak gerekiyordu.
Ama biz de yakınlardaki kamplara yine de gidiyoruz arada.
Keşke ekonomi iyiye gitse, ama gitmez.
Ekonomi (...k durumlar) ben bildim bileli hep kötüye gidiyor, Yavaş yada hızlı.
Karavanı satmayı bile aklıma getirdiğim oluyor.
Ben gezmek (Veya tatil) için borçlanmaya karşıyım.
Bu nedenle bu sene öyle dişe dokunur bir gezi yapamıyorum.
Karavan yatıyor.
Sevgiyle...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR