Yeni Aracım Bir Dodge

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orhun arpad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,802
bu arada bir müşterim araç için zorla kaparo verdi,tuttrdu alıcam diye aracı..ben satmıyorum dedikçe adam israr ediyor...ne alem adamlar var

Etiketler
Haydaaa, daha yeni toparlarken... Görüyor musun işi, adam daha fazla göze batıp da kaçırmadan almaya mı çalışıyor ne? :eek:

Niyazi beyin dediği gibi daha yazın dağlarda gezinecektik...

ama araç cidden yüksek ve gösterişli

426487_290263324372383_100001661522307_723504_1874079735_n[1].jpg

Merhabalar,
Ahmet abi doğru söylüyür, gezilecek çok dağ var, bizim dağlarda var isterseniz haberiniz olsun hemde yolları tam bu arabalık.
Malzeme iyi olunca müşteri geliyor,
Sizde benim taktiği uygulayın Orhun bey, ya bir arkadaşa söz verdim haber bekliyorum deyin umudunu kessin, veya çok para isteyin ki arabada gözü kalmasın paraya kıyamasın.
Benim 76 model 230-4 115 kasa bir Mercedesim vardı ben 2. sahibiydim gelen istiyor ben o taktiği kullanmıştım.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

sonrada pütür atıldı...markayla alakam yok ancak pütür atmak isteyen olursa yol göstersin..pütürden önce aracın altı ykandı temizlendi ve kurudu,altta çürük olmaması en büyük avantaj.
araç cillop oldu

27032012308.jpg

27032012310.jpg

27032012312.jpg

27032012314.jpg

Ahmet bey,
Bence araba aramanıza gerek yok, işi bir güzel bitsin denemek için alıp el koyun olsun bitsin.
Eğer kendisine lazım olursa "öbü arabayı emanet olarak" alıp kullansın.
Evet gittikçe güzelleşiyor güle güle kullansın.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Niyazi bey dur bakalım kısmet, bakarsın Çanakkale'ye sizin de beğendiğiniz bir başkasından getiririm... ::smiley: ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR