Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet selim kardesim bi cerahi müdahale yaptık operasyon basarılı gecti bakalım gidişat nasıl olacak bu operasyon eyer tutarsa aractaki motorun yukunden birini eksiltiyimiz icin yuzde 10 yakıtta tassarruf performansta artıs ve daimi fan sesi artık yok daha sessiz bir motor yani bakalım simdilik gayaet iyi
vitara yaptıgım bağada sonunda bunuda tasıdım ya artık gözüm acık gitmez ;D eve lazım olan bir tonluk su deposunu 10 km den tasıyıp getirdim . cok kullanışlı birsey oldu bu bağaj
Yaw Fatih Hocam benim sepetide takalım da ben de taşıyayım yaw ;D Napıyoruz hafta sonu, ben mi geleyim sen mi gelirsin mercana falan gitmek için bir kararlaştıralım hocam...
valla bagajı bi arabanın üstüne koyup baglantı ve birkac ölcü almayı ıstıyorum zaten brandayı en son alıcaz sizi beklesek hem sepetin eksiklerini giderelim beyen mediyimiz kısımları varsa deyıştirelimm zaten tentenin yerini ayarlarız sadece kuması alması kalır ne dersin
fatih bey burada bişeyler eksik geldi bana örneğin fanın etrafındaki plastik muhafaza yok ve buda fanın vakumla radyatörün tüm yüzeyinden emiş yapmasına engel olur sıcak havalarda sıkıntı yaşatabilir
birde vitaralarda araç çok bunaldığında ana fana destek amacıyla klima fanının komresörden bağımsız bir şekilde devreye girdiğini okumuştum klimada devreye girdiğinde hararette bariz düşüşü dijital termometreyle gözlemledim sizde sadece klima fanı için bu işlemi basit bir dijital termostatla yapabilirdiniz üstelik motor sıcaklığınıda sürekli dijital ekrandan okuyabilirdiniz
haklısınız klima fanı radyatöre faydası olacatır ama klima calıştıgını düsünelim iç mekanı soguta bılmek icin klima motoru devirdaim sırasında klima radyatörüne ısınma baslıcak ve fan motor sıcakıgını yada kliima sıcaklıgını kontrol edemiyıcek her parca kendi işini görmesi daha mantıklı fazla yuk cabuk yorulma demek artısıda su kranktan bir yuk indirdiyımız ıcın yakıttada tasarruf ve performans. bunlada artısı bahsettıyınız dıgital gösterge ve yuksek hararette ikaz sesi koymayı planlıyorum . bu hararet olayına taktım ben
dalunbaz konusunda kücük falarda dedıyın gıbı sorun olacaktır resimlerdede görulduyu gubu zaten fan radyatörü tamamen örtuyor ve hararet göstergesi belli bir noktadayken fan acıldıgında 40 sanıye gıbı bır surede arac mınumum sıcaklıga cekılıyor yanı su an en sıcak hava sartlarında bıle hararet sorunu olmaz