Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
söyle dilim dondükce anlatayım
kalın ana tasıyıcı cerceve boru profil 20mm cap 3mm et kalınlıgı cekme boru profil
alt taşıyıcı kayıtlar 10 mm cap 1.5 mm et kalınlıgı
ve sıralı ınce kayıt borularda 0.8 mm cap 1.5 mm et kalınlıgı boru profil olması oldukca hafif olması ve aynı zamanda saglam ve dayanıklı ön far sisteminde yaptıgımız mekanik sistem cok kullanışlı bir kol yardımıyla ve bir adet amasitör farlar bir anda konum deyiştirip arkaya geciyor ve ön kısıma rüzgar paneli geliyor trafikte cok büyük avantaj
fiyat sepetin ebatına göre deyısıyo selim kardesin Sepeti 140 cm benim kendi aracım 200 cm yani aralarında birkac profil ve iscilik var ama söyle söylim prejektörler haric imalat montaj toplam maksimum 400 tl gecmez
ve SÖYLE SÖYLİM YOK ARAC BURADA KALSIN BİRKAC GÜN. YOK ZIRT PIRT ARACI CAGIRMAK YOK İLK GELİŞ ÖLCÜ VE İSTENİLEN. MODEL BEYENİLİR SONRA BİRKEZ PROVA VE SON OLARAKTA MONTAJ.
Sepet yaptırmayı düşünen varsa ben Fatih Hocama kefil olabilirim, hem istediğinizden daha iyisini hem de ucuza mal ediyor... Bana yapılan sepeti ben dışarda 900 TL ye buldum...
evet ALPER bey yerim sultanbeylide istediyınız modeli veya ihtıyacınıza uygun bir model tasarlayıp yaparız sadece bagaj diil celik tanpon ön arka ceki demiri ve dodik imalatları yapıyorum ve şnorker işleride yapmaya başlıcam önce kendi araclarımda calısıyorum