Vitara'lar için Port Bagaj İmalatı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuzne Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 113
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,967

Etiketler

Ynt: Vitara'lar için Port Bagaj İmalatı

işten bayaa geç çıktım :( gelemedim yaa ..lastik konusunda da briedgestone a döndüm dualer at alıyorum

Dueler_AT_D694[1].jpg

Yaw biraz standarta kaçmıyor mu bu lastik, bf den şaşma derim ben ama karar senin tabi....

söyle dilim dondükce anlatayım
kalın ana tasıyıcı cerceve boru profil 20mm cap 3mm et kalınlıgı cekme boru profil
alt taşıyıcı kayıtlar 10 mm cap 1.5 mm et kalınlıgı
ve sıralı ınce kayıt borularda 0.8 mm cap 1.5 mm et kalınlıgı boru profil olması oldukca hafif olması ve aynı zamanda saglam ve dayanıklı ön far sisteminde yaptıgımız mekanik sistem cok kullanışlı bir kol yardımıyla ve bir adet amasitör farlar bir anda konum deyiştirip arkaya geciyor ve ön kısıma rüzgar paneli geliyor trafikte cok büyük avantaj

fiyat sepetin ebatına göre deyısıyo selim kardesin Sepeti 140 cm benim kendi aracım 200 cm yani aralarında birkac profil ve iscilik var ama söyle söylim prejektörler haric imalat montaj toplam maksimum 400 tl gecmez
ve SÖYLE SÖYLİM YOK ARAC BURADA KALSIN BİRKAC GÜN. YOK ZIRT PIRT ARACI CAGIRMAK YOK İLK GELİŞ ÖLCÜ VE İSTENİLEN. MODEL BEYENİLİR SONRA BİRKEZ PROVA VE SON OLARAKTA MONTAJ. :smiley:

Sepet yaptırmayı düşünen varsa ben Fatih Hocama kefil olabilirim, hem istediğinizden daha iyisini hem de ucuza mal ediyor... Bana yapılan sepeti ben dışarda 900 TL ye buldum...

evet ALPER bey yerim sultanbeylide istediyınız modeli veya ihtıyacınıza uygun bir model tasarlayıp yaparız sadece bagaj diil celik tanpon ön arka ceki demiri ve dodik imalatları yapıyorum ve şnorker işleride yapmaya başlıcam önce kendi araclarımda calısıyorum
:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

SON KONULAR

Geri