Vitara'lar için Port Bagaj İmalatı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuzne Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 113
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,104
Ynt: Vitara'lar için Port Bagaj İmalatı

Valla Fatih Hocam ellerine sağlık yaw, yine baktım uzun uzun hakkaten acayip yakıştı bizim kuzukiye...

Etiketler

Snorkel lazım snorkel.... Fatih hocam naptık boya işini yaw, bu hafta takıyor muyuz sepeti?

Yaw yapalım Murat Hocam, konuşuruz Fatih Beyle, bu haftasonu beraber gidelim ölçü falan alır müsaitse tabi ;D

Fatih hocam ellerine saglik cok guzel bir sepet cikmis ortaya. Benim burada merak ettigim bir ayrinti var, senin bagaji tutan nasil bir parca sistemi ? kapi ustune mi vidali yoksa tirnakla yukariya gerdirip mi saglamlastirdin, konuyu biraz acabilirmisin? Tesekkurler.

Fatih Hocam bugün meşgul heralde normalde bu saatlerde gelirdi, isterseniz kaba taslak ben anlatayım, gelince daha iyi açıklar... Sepetten bir ayak tavandaki su deresine oturuyor (burda uzun bir parça kullanmış ki sağlam otursun) L şeklinde bir parça kapının iç kısmına oturup yukarı çıkarak su deresine oturan parçaya bağlanıyor. Araca vidalanan bir parça yok, istenirse kolaylık çıkartılabiliyor. Oldukça kullanışlı, benim araçta da tavan çıtalarına bağlanan bir sistem yaptı...

ufuk bey selim kardes gayet acılama yapmıs evet baglantı sistemi bagajın boyuna yakın su deresinin iicinde 10 mm capında bir boru konple bagajın yukunu tasıyor ön ve arka kapı ust tavan cıtalarına l seklinde birer levhayla ust bagaja paslanmaz cıvatalarla tutturuluyor cıvatayı nekadar sıkarsak okadar sıkıştırıyo gayet saglam bir baglantı 25 kğ agırlık gayet hafif ve saglam ve kullanışlı tam tamına 2 mt kullanım .artısı prejektörler bir kol yardımıyla kapatılıp acılabiliyor.

sonunda montaj bittı :smiley:

SAM_1284.JPG

SAM_1287.JPG

SAM_1289.JPG

SAM_1288.JPG

SAM_1293.JPG

Valla tavan sepeti budur, 110 km hıza çıktım hiç ses yok Fatih Hocam ellerine sağlık...

Beğenmeyecek adam tanımıyorum süper oldu valla, sisler açık da denedim, kapalı da rüzgar falan etkilemiyor hiç... Suzuki yazılarını yapıştırdı mı tamamdır işi ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,799
Kaydolan Son Üyemiz
chucky1907

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR