Vitara'lar için Port Bagaj İmalatı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuzne Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 113
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,971
Ynt: Vitara'lar için Port Bagaj İmalatı

freegraf' Alıntı:
fatih usta gercekten iyi bir bagaj olmuş,ayrıca estetik te duruyor.Vitara arıyorum.Allah hayrlısı ile nasip ederse,demek oluyorki,seninle işimiz olacak.Birde tartın mı kaç kilo geliyor.Aslında fırsatımolsa yakından görmek daha keyifli olacak.İyi çalışmalar ve çoluk coçuğa selamlar.

yaparız tabiki kullandıgım malzeme boru profil ve cok hafif 25 ila 30 kğ arası

Etiketler

O zaman yapalım ızgarayı temizlik sorun olmaz diyosan... Ellerine sağlık şimdiden kolay gelsin, arada fotoğrafları koyarsın yaw merak ediyorum ;D

Sisler biraz önde gibi ,gece yakıldığında kaputtan yansıma yapar sürücüyü oldukça rahatsız edebilir... :smiley:

sorun olcagını sanmıyorum araca montaj yanlardan kıstırmalı oldugu icin ileri veya geri 5 10 cm kaydırıla bilinir veya öyle bir sorunla karsılasmadım . gayet güzel iş görüyor rüzgar gürültüsüde yok zaten dikkat ettiyseniz . rüzgar icin farların arkasında bir plaka var mekanik bir sistemle aracta seyır halindeyken bile bir el hareketiyle farları arkaya plakayı öne getirerek kamuflede yapabiliyaoruz cok kullanıslı bir sistem simdi bir pratık çadır düsünüyorum ustune

selim kardes calısmalar basladı birkac resim yukluyorum

SAM_1091.JPG

SAM_1093.JPG

SAM_1107.JPG

SAM_1110.JPG

Vay vay vay, kolay gele fatih hocam yaw, güzel birşey çıkacak kesin , merakla bekliyorum bakalım...

yarın prejöktörlerin mekaniyini calısıcam ön tarafın dizaynı bence böyle daha estetik ve daga görsel olacak daha agresif bir görüntü olacak emin ol yarında mekanik işlemi bitirince alt ızgarasınıda ayarlıcam sonra boyamadan önce baska aksesuar takacaksak onların baglantı yerlerini beraber kararlastırırız . kardesim

SAM_1118.JPG

selimsani' Alıntı:
Yaw valla sen olmasan yaptıramazdık biz bu sepeti, ellerine sağlık...

ne demek kardeşim benim icin eylence gibi işi biyler üretmek tasarlamak beni cok eylendiriyo bagajları bitirelim krikolara baslıcam insallah birtane bana birtanede sana yapalım

kiriko.jpg

ben de onu düşünüyordum... Acaba sepete onun için bir yer yapsak mı? Gölgelik için ben burdaki brandacılarla görüşeceğim bakalım ne fiyat çekecekler...

cok derler bende bi portatif cadır düsünüyorum kuması mercan yokusundan beraber beyenir alırız sonrada bakarız birine diktiririz .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR