Vitara'lar için Port Bagaj İmalatı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuzne Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 113
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,978
Ynt: Vitara'lar için Port Bagaj İmalatı

Valla olur Fatih Hocam, haftaya cumartesi al sevgiyi de gel hem bir ağırlamış oluruz sizi de, mangal yapamasak da ;D Çıkarız mercana doğru, 5 dk bizim evden...

Etiketler

son gelişmeler mekanik asamda sadece rutuşlar kaldı artık yanlardaki aksesuar yapıcaklarımızı tasarlamamız lazım

SAM_1124.JPG

SAM_1131.JPG

SAM_1125.JPG

SAM_1129.JPG

SAM_1133.JPG

Fatih Hocam bitmiş bizim sepet yaw... Bağlantı yerlerini nasıl yapacaz onun,çıtalara mı bağlıyoruz yoksa seninki gibi tavana monte mi?

yanlara birer lama yapıvam baglantı icinn oldukcada hafif oldu . sen nasıl ıstersen öyle yaparız kardesim ama boyamadan önce bi arabanın ustune koyup orantısını ayarlamamız gerek kesme bicme işleri olursa boyasızken halledelim .

canım cok sıtkın vitara radyatörü patlattı trafikte kötü hareret yaptı insallah motor zarar görmemiştir yarın radyatörü bi sökücem :( insallah bir radyatörle kurtarırım ama hic umutlu diilim motor duzensiz calısıyor :(

Fatih Hocam varmı bir gelişme arabada, bakabildinmi neler var neler yok, problem büyükmü? Sepet işini bir haftasonu hallederiz yine geliriz o taraflara doğru...

valla bugun dagıttım ön radyatör falan aldım assagı fan kücücük bende kadırıp attım şimdi 40 cm capında 7 kanatlı bir canavar fan buldum adepte edip . bu hararet meselesini tarihe gömücem

SAM_1140.JPG

SAM_1153.JPG

SAM_1154.JPG

SAM_1142.JPG

SAM_1144.JPG

Pek işinize karışmak gibi olmasın amacım bilgi edinmek. o termal sıvı conta işinizi görecekmi? Sızıntı yapmazmı? Birde antifirizin würhtün siyah kaliteli sıvı contayı yediğini biliyorum. Daha önce böyle bir uygulama yaptınız mı kullanışlı oluyormu?

Teşekkürler.
-------------
uygulama derken kasdettiğim altını conta ile yapıştırmak.

evet senelerdir radyatör isi yapan bi amcaya gıttım o hep yapıyomus zaten radyatörün petekle kazan arasında bir orink conta var orjınalinde o conyatı zaten koyduk bu termal sıvı contayıda ustune sıkıp iyice sıkıstırdıktan sonra tırnakları tekrar kapattık. yıllarca aliminyum radyatörlerde aynı tekniyi kullanıyomus simdiye kadar tutmayan olmadı dedi bakıp göreceyiz sonucu yazarım .

zaten eyer olumlu sonuc alırsam bununla ilgili yeni bir konu acacagım belkı aynı sorunu yasayan arkadaslara bir fikir olur bakalım sonuc ne olacak

Çok iyi. Eğer usta daha önce uygulama yapmışsa problem yaratacağını hiç sanmıyorum. Teşekkürler. Bu arada ilgiyle takip ediyorum.

Kolay gelsin.

son gelişmeler fan termostatı yani sanayı dılınde fan muşuru. sitedeki bir arastırma sonucu fiat marka aracların kini kullNMAYA KARAR VERDİM ve radyatör cıkışındaki s seklindeki borunun us kısmına gelicek sekilde gaz altı kaynakla bir flaş kaynatıp musuru teflon kullanarak guzelce yerine sıktıktan sonra 2.5 mm lik enye kabloyla akunun yanındaki röle plaformuna getirip aküden aldıgım baglatıyıda aynı yere tasıyıp birtane 40 amper cekecek gücte röleye baglantı yaptım ayrıca arac icinde torpidodaki boş düyme yerinede yıne kablo cekip bitanede manuel sistem anahtar koydum belkı rölede sorun cıkarsa MANUEL KULLANMAK İCİN ;) ve radyatörü baglayıp suyunuda doldurup deneme test ne varsa yaptım suan icin nekadar zorladımsada hararet ibresi tam göstergenin ortasındayken fan devreye giriyor ve 40 saniye sonra duruyor. net ölcümleri yarın yapıp bu konuyu ayrıca acmayı dusunuyorum eyer yaptıgım sıstem tutarda bır sorun cıkarmazssa vıtaracı arkadaslara yardımı dokunacagını sanıyorum .

SAM_1155.JPG

SAM_1158.JPG

SAM_1159.JPG

SAM_1160.JPG

SAM_1161.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,781
Kayıtlı Üye Sayımız
166,597
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR