UNIMOG U 1650

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AHMET GÖKHAN KANCA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,308

Etiketler
Ynt: UNIMOG U 1650

Araca pasta yapdık yatmakdan fena solmuşdu. rengi yerine geldi

IMG 0402


IMG 0401


IMG 0400
 

Ynt: UNIMOG U 1650

inanın mükemmel bi araç arazide tek geçerim gittiği geçtiği yerden benim diyen araçların geçmesi gitmesi çok zor 45 dereceye yekın eğimde yan gider su ge çişleri çamurda inanılmaz güçlü bunları nerden biliyorum diye sorarsanız 15 ay askerde bununla bir bütündüm bingölün dağları beni iyi bilir tam bir land rover cankurtaranıydı :smiley:)) kaldıkları yerlerde yetiş unimog belki bazıları için inanması güç 60 tonluk m60 tankını iki unimog birlikte battığı yerden çıkarmıştık :smiley: anılarım depreşti muaazam bu makineler
 


Ynt: UNIMOG U 1650

Unimog. Bu nasıl bir hastalıktır gece rüyalarıma giriyor. Resimdeki araçta bu işin kremalarından süper bir araç kullanıcısına hayırlı olsun. 404s - u1300 - u1700 araçları nerden bulabilirim. tasiş ve hurdasan abakıyorum bulamadım. yardım lütfen.
 



Ynt: UNIMOG U 1650

Sahibinden.com da makul fiyatlı satılık araçlar mevcut. Bu tarz yeni jenerasyon kamyonları devlet kurumları çok nadir satar ve canı çıkmış oluyor. Ayrılan bütçede önemli ne beklediğinizde. Çok eski kamyonlarda her yeni takılacak parça ona bağlı ve eski parçayı zorluyor ve bozuyor. Sıfırdan inşa etmek gerekiyor. Bu sebeple başınaza büyük bir bela satın almış olabiliyorsunuz.

Unimog 208075
 

Ynt: UNIMOG U 1650

Bilgi için teşekkür ederim. uzun süredir unimog bakıyorum. yaylalarda gezmek, kamp yapmak, offroad amaçlı. birçok siteye bakıyorum. umarım burda yardımcı olan çıkar ve bende aranıza katılmış olurum.
 














Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,509
Mesajlar
1,519,027
Kayıtlı Üye Sayımız
172,165
Kaydolan Son Üyemiz
gül93

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst