seyr-ü zafer
Zirve
Ynt: Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland
.
.
georoad' Alıntı:herzamanki gibi çok güzel kareler sanki ordaymışız hissine kapılyoruz emeğinize yüreğinize sağlık
freegraf' Alıntı:zafer hoca eline sağlık .Bu arada teyzelerde hepsi vitrinden fırlama yavukluları da ha keza iyi olmuş.ve de iyi gezmeler.
mayıstosböce' Alıntı:Evet,benim açımdan geç keşfedilmiş bir sayfa,uyarmasanız hiç farketmeyecektim.
Oldukça hareketli geçen bölümümüz olduğundan diğer bölümleri pek inceleme fırsatım olmuyor, baya zamanımı alacak bir gezi, bu sayfaları 1. sayfasından itibaren aracımla haftasonu yapacağım geziye saklamaya karar verdim,geziyi gezide okumak,çok güzel olacak.
akhan3461' Alıntı:ÖNCELİKLE MERHABA
yapmış oldugunz 2 geziyi soluksuz okudum gercekten müthiş birşey tebrik etmek az olur sadece şapka cıkarıyorum
birazda hayallerimin calınmış oldugu duygusuna kapılıyorum
benim yapmak istedigim seyahatin bir kısmını sizin yorumlarınız ve resimlerinizden seyretim yapmayı düşündügüm yol istanbul dan yola cıkıp karadeniz sahili batum kutaisi tiflis ve özellikle gürcü askeri yolundan ananuri pasanuri gudairi kazbegi buraları özellikle kar altında gecmek istiyorum sonrası daryal gecitinden rusyaya gecmek cecenistan kabardey balkarı görmek elbrus dagına cıkmak dönüş icinde sociden feribotla dönmek kısmet olursa şubatda yapmayı planlıyorum
tavsiye edeceginiz konulara özellikle dikkat edecegim
altay41' Alıntı:Zafer bey iyi geceler,
bir musterimi ziyaret icin azerbaycan a gitmem gerekiyor,vesileyle ben de aracla gideyim istiyorum,sizce degermi? ,degerse nelere dikkat etmek gerekiyor
selamlar
akhan3461' Alıntı:zafer bey cevabınız icin teşekkürler
rusyaya daha önce ucakla gidmiştim hatta orada arabayla 2500 km yol yaptım türkiye icin 2500 km uzun bir yol gibi görünsede rusya icin benzin fiyatınında ucuz olması sebebiyle
önemli bir km degildir dikkat edilmesi gereken trafik kurallarına uyulmasıdır beni bir kere bile polis cevirmedi seyahat yapacagım aracım honda crv normalde önden cekiş gerektiginde 4 ceker geciyor arazisi cok iyi olmasada kış lastikleri ve zincirle bir sıkıntı yaşatmayacagını umuyorum baküye daha önce ucakla gitmiştim dönüş icin 2 rota var aklımda öncelikle soci yi görmek istiyorum ama cecenistan dagıstan mohackale üzeri hazar denizi kenarından azerbeycan bakü gürcistan ahıska türközü kapısından dönebilirim
kesin kararımı veremedim kışı özellikle istiyorum beyazın dayanılmaz bir cekiciligi var bende ruhumu dinlendiriyor