edebiyatçı
Zirve
Ebru Yetim' Alıntı:Prag tarihi dokusunu tamamen koruyabilmiş nadir Avrupa şehirlerinden biri. Ben çok sevmiştim Sizin içinde keyifli güzel bir tatil olur inşallah .Fotoğraflardan yola çıkarak safarinizde gayet tatminkar görünüyor .Kenya için daha çok yol katetmeye değer mi acaba ?Ben sizinle konuştuktan sonra biraz tur şirketlerine baktım .Bir de Zanzibar'daki Türk okulunda bir arkadaşımın tanıdığına soracağım bazı şeyleri mail ile .Ve en büyük klavuzda siz olacaksınız .Ancak Ağustos dönemine millerle bilet alma şansımızı da kaçırmak istemiyorum .Allah nasıl ne zaman nasip edecek bilmem ama cidden çok heveslendim sayenizde
Bizim için gayet yeterliydi. Hayvanları ne kadar sevdiğinize göre süre değişir. Sadece böyle bir seçenek de düşünülebilir. Orada Kenya'dan gelen turist sayısı çok fazlaydı. Vakti çok olanlar sanırım bu şekilde yapıyor.
Evet millerle bilet almak için acele etmek gerekiyor. Biz yedi ay önceden ağustosa bilet bulamamıştık. Hoş bizim şansımıza hava çok güzeldi ama birkaç hafta önce sel bile olmuş. Riske atılacak bir para da harcanmıyor.Biz araştırmadan bileti aldık ama kötü de olabilirmiş. Ama güzel tarafı daha sezon yeni açıldığı için otellerde çok az insan vardı. Zanzibar'da o muhteşem kumsallarda neredeyse tek denize giren bizdik. Hani Kartpostaldaki manzaraya dalar gidersiniz ya orada olsam diye. İşte tam bu hayal gerçek olmuş o manzaraya balıklama atlamış gibiydik.