Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Aynı Haftada Hem Çöl Hem Kum Ve Deniz...tunus...
deriler çok ince ve kalitesiz , Tunus ta deri ucuzmuş hevesiyle gittik ama hevesimiz kursağımızda kaldı, nerde İran daki deriler... şuan tr de 60-100 arası deri sandallardan orda 23tl ye almıştım .keşke 5-10 tane alsaydım
otelde sabah kahvaltısının ardından hemen Tunus a hareket... Tunus ta lavaj terminalde inip metroya yürüdük, hemen yolun karşısı zaten çok yakın. metro ile marinaya kadar gideceksiniz, oradan tgm trenine bineceksiniz, trende durak isimleri yazıyor.Bugünkü planımız meşhur mavi beyaz sidi bou said , ardından kartaca harabelerini dolaşıp, Tunus merkezi gezmek .Gelir gelmez şu meşhur yokuşu sorduk , yokuştan çıkarken kadının biri beni yakaladı ne olduğunu anlamadan elime bişeyler çizmeye başladı
Sidi Bou Said, Tunus’un 17 kilometre kuzeydoğusunda yer alıyor. 1. ve 2. sınıf seçeneklerini sunan demiryolu ile yaklaşık 35 dakika seyahat ediliyor. İstasyondan tepe ve yerleşim merkezi . şehrin al medinası yok fakat küçük dükkanlardan alışveriş yapabilirsiniz. en meşhur kafelerden biri 'cafe delices' burada oturup birşeyler içebilirsiniz. biz de şimdi oraya gidiyoruz, yasemen satıcısı , tanesi 2,5 tl , hiç sevmedim ..çantama nerden de koydum 1 ay çantamdan kokusu çıkmadı
hala yokuştayız, bu arada o kadın benden 20 dinar istemesin mi 27,5 tl. ben bozuldum tabii , hem sormuyor başlıyor boyamaya hem de 20 dinar, kadına sormadın bana deyince 10 dinara indi, biraz daha ısrarla 5 dinar... 2 dk sürdü topu topu...