Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 633,932
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Hoşbulduk Cem bey

ilginize teşekkür ederim

avatarımdaki çalışmayı bir yerlerden esinlenip kendi firmam için logo olarak yapmıştım tescil ettirmeyi ihmal ettim ama bu yakınlarda tescil ettireceğim

Etiketler

Haha! İstemeden dikkatleri bu konuya çektim, daha da ilgi çekici oldu. Tescil konusunda acele etseniz iyi olacak :D Bir ara karavanlar için sticker olarak kullanılmak üzere bu tür özgün çalışmalar gündeme gelmişti o yüzden sordum. Emeğinize sağlık uyumlu renkler kullanılarak basit ve yalın ama çok kibar bir çalışma olmuş.

Özcan Bey hoş geldiniz....
Sizin katılımınızla karavansızlar sayımız bir arttı.... :smiley:
Tekrar hoşgeldiniz...

hoşbulduk Selçuk bey

buradaki samimi paylaşımı ve desteği gördükten sonra karavansızlar sayısının hızla azalacağını düşünüyorum :smiley:

dilerim herkes gönlündeki karavana sahip olur

ilginize teşekkür ederim

Merhabalar..
Daha önce kendimi off-road bölümünde tanıtmıştım ancak karavan bölümünde de "Merhaba ben geldim" demem gerektiğini düşünüyorum

Ben Naci ATEŞ. 25 yaşında Fen Bilgisi öğretmenliği mezunu yarı-işsiz bir öğretmen adayıyım yaklasık 4 ay öncesine kadar Çanakkale-Çan ilçesinde yaşıyordum ancak şu anda Kırklarelinde yaşıyorum eşim ve işim gereği. KPSS'ına hazırlanıyorum bir taraftanda ücretli öğretmen olarak çalışıyorum. Boş zamanlarımda sizlerin gezilerinizi ve forumda paylaştıklarınızı okuyup bilgi sahibi oluyorum. Meraklıyım. İyi bir araştırmacıyım. Bilgisayar, İnternet, Karavancılık, Kampçılık, Balık avı, off-road, on-road, iki teker, araç restorasyonu, bilimum hurdaya merakım var. İlgi alamlarım çok geniş yetişemiyorum birçoğuna.

Hayalimde Defender 110 arkasında bir çekme karavan(Çok değişken bir durum ama camper alkovenli de olur hepsine varım) var bunun için çok değil 5-10 yıl zaman veriyorum :D umarım bende sizler gibi bir karavan sahibi olurum.Bu arada Yusuf Beyin(Yaybek) karavanını kendisinin yapması bana çok büyük bir güç verdi önceleri karavanı emeklilik hobisi olarak görürken şu anda olmazsa olmaz bir yaşam biçimi olarak kabullenmiş durumdayım :D

Off-road Tanışma Köşesinde can_naci

Aramıza katılan yeni dostlara hoşgeldiniz diyorum.
Hayallerinizdeki karavanlara tez elden kavuşmanız dileklerimle.

Aranızda olup, yeni yeni kendini gösteren biri olarak hoşbulduk :D
Benden sonra kendini gün ışığına çıkaracak arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz !!!

Umarım herkes hayalindeki karavana (uygun zamanda) kavuşabilir
saygılar......

Herkese merhaba,
1956 İzmir Dikili doğumluyum.Yaklaşık yedi yıldır emekliyim.Meslek Lisesi 1975 yılı mezunuyum.Askerlik dönüşü ülkemizin meşhur bira markalarından birinde 9 yıl,konserve,dericilik sektörlerinde kısa süreler,toprak çimento sektöründe 7 yıl işletmeci olarak çalıştım.1997 de oradan da ayrılıp,1500 civarında öğrencinin temel ihtiyaçlarına yönelik, okul yanında, küçücük bir dükkan aldım ve acemisi olduğum yenibir işe başladım.1 Eylül 2009da müthiş zevk alarak çalıştığım o dükkanımı da devrettim.Gezip tozmaya gelince:1990 yılında kartal arabayla başladık,yaklaşık 15 yılın ardından şimdi kullandığımız Kangoo benzinliyi aldık.Uygun zamanlarımızda yakın çevreye geziler yapmayı severiz.Yazları Fethiyedeki evimize gidiyoruz.Gittiğim yerlerde karavanları göre göre ilgimi çekti,siteyi de rastlantıyla buldum,uzun süre izledim olanı biteni, en güzel tarafı da düzeyli paylaşımı.Trübinde izleyici olmak zorundaydım,çünki yeterli bilgim yoktu,onu da biraz olsun aştım.Bu mikrop bana da bulaştı anlayacağınız.Bu arada Sayın Orbay 74 ile iki kez yüzyüze,Sayın yaybek ile de telefonla görüştüm bile.Programım 2 yıl içerisinde 14 m3lük birpanelvanı dönüştürerek bir karavan sahibi olmak.Herkese sağlıklı mutlu bol gezili gönlünce günler dilerim.
Sami TOLUK. derindeniz1

sn Samı kardesım.
Hos geldın. bu bolumumu okumadan baska bır bolumde burada yazmanı soylemıstım. Ama sen yazmıssın bıle. Cok ıyı oldu . Karavan edınebılmen yolunda da sans ve kolaylıklar dılerım.
saglık ve mutluluklar dılerım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri