Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 633,960
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

hoşbulduk Mehmet bey

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,

bende tez zaman da karavanınızı tamamlamanızı ve keyifle tadını çıkarmanızı diliyorum

Etiketler

Sayın yaybek,Sayın buralpdi,Sayın yugun,Sayın orbay 74, hepinize çok çok teşekkürler,hoş bulduk.

yeni yılda, aramıza katılan tüm arkadaşlara hoş geldiniz diyorum..sevgimiz paylaşıldıkça bu serüven bitmeyecek.
yeni yerler,yeni kişiler.hayat hakikaten güzeldir,sizlerle..yeni yılda bol şanslar dilerim..hoşçakalın,geze kalın.

Merhaba Saim Bey,teşekkürler.Bu güzel dileklere katılmamak ne mümkün.Selamlar İzmirden

Kısacık cümlemi gönderdikten sonra baktım ki Güzelbahçedesiniz,ben de şu anda Balçovadayım,iki gün önce de Gezenbilir İzmir gurubuyla sizin oralarda dağlardaydık.İyi bir yağmur da yedik ama çok güzeldi.

evet sayın derindeniz,
güzelbahçedeyim, mesajlarım 20 yi aşmadığı için, bazı bilgilere şimdilik ulaşamıyorum..
ancak yazılan mesaj içeriklerinden, arkadaşların bulundukları illeri anlayabiliyor insan.
telefonlaşır isek memnun olurum. sevgiyle.geze kalın.
05359592142

Merhaba Saim Bey,bakıyorum da İzmirde bizim forumdaki arkadaşların sayısı giderek artıyor.Bu ben katılalı kısa bir süre olmasına rağmen,izlenimlerim gayet güzel. En kısa sürede telefonlaşalım,irtibat kuralım isterim.Silmeyeyim artık,bu arada telefonlaştık,yarın görüşmek üzere.

sayın yücel gündüz,
izmir bulaştıysa insana iki haftadan daha sık buralara geleceğiniz kat'i.
yaz aylarının güzel olacağı ise, şimdiden belli oluyor.
hava ise buralarda yaz gibi. hani yazı niye bekleyim ki dedirtecek bir mevsim yaşıyoruz.
ancak nede olsa kış aylarında olmamız ,akşamları kendini belli ediyor tabi.
tanışmaktan zevk alırım.hoşçakalın.geze kalın.

İzmır lı bır agır işcı olarak , ımkan bulabılen tum arkadaslarımın zıyaretlerını beklerım. işim bıtınce de ben sızlerı zıyarete gelırım , soz.
mehmet 0532 303 52 04

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR