Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 634,782
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Herkes hoşgeldi,
Sabiha hanım çocuklarınızla aynı yaşta sayılırım bu yüzden sizin yazınız çok hoşuma gitti bir an annem böyle yazı yazsaydı diye düşündüm.. siz burada birçok insana örnek olacaksınız (yeni katılan ve katılmayı düşünen acemi arkadaşlarımıza, hoş bende acemi sayılırım tabi ama katılım konusunda değilim :smiley: ) Artık belkili ve cesaret isteyen soruların hepsine sizin, kendinizi tanıttığınız bölümü göstereceğiz sanırım.

Etiketler

sn: Sabıha hanım.
Hos geldınız . Hep aradıgınız yer burası mı ?
Buldunuz. İyi kı buldunuz. bız de memnun olduk.

sevgili arkadaşlar
hoşbulduk çok teşekkür ederim hepinize yaybek oğlum yanımda karavanın resimleri yok oğulcuğuma söyleyeyim çeksin göndersin o zaman dediğin gibi yaparım,sevgili mayıstosböce
çok teşekkür ederim, eminim buradaki birçok genç arkadaşın annesi yaşındayım, bu arada laf aramızda ;) kendimi tanıtırken çok heyecanlanmışım herhaldeki çocuklardan birinin doğum tarihini yanlış yazmışım :D biri 71, diğeri 72 olacaktı 73 nerden çıktıysa ;D tekrar teşekkürler hepinize sayın yugun, yaybek, bualpdi, mayıstosböce, gezmen, derindeniz1,orbay74,ve akıntürk.....sevgiler herkese

Sebiha Hanim ne kadar sicak mesajiniz. Yasam dolu. Tesekkurler. Bence eksiklerinizi liste haline getirin ve benim karavanim basligi altinda actiginiz konuda madde madde sorun. Hepsine tek tek cevap verir oglunuza biraz fikir vermeye calisiriz. İstanbul'da olsaydiniz daha da yardimci olurduk.
Tekrar hosgeldiniz.

teşekkür ederim sayın insel, dediğiniz gibi yapmaya çalışacağım, istanbulda olmayı çok isterdim,uzun süreli kalabileceğim bir yer bulursam(karavan kampı gibi yada otopark gibi) istanbulda gelir kalırım kısmet olursa, ben sıcaklığı sizlerden alıyorum,burada ortam çok güzel sağolun hepiniz... sevgilerle

Raci Bey hoşgeldiniz.
Sebiha Hanım sizin mesajlarınıza zaten aşina idik. Kendinizi detaylı tanıtmanız da büyük incelik. Giriştiğiniz macera, hele ki logan araç ile konaklayarak gezmeniz gerçek anlamda saygıyı hak ediyor. Arzu edip de gerçekleştirecek cesareti kendinde bulamayanlar için örnek olacağını düşünüyorum. Gezi anılarınızı paylaşmayı düşünmez misiniz? Eminim sizden cesaret alacak bir çokları olacaktır. Eksik, gedik de olsa bir kampervan edinmenize sevindim. Umarım eksikleri kısa zamanda giderirsiniz.

racoed' Alıntı:
Sayın Site üyelerine,
Sizleri saygıyla selamlıyor ve bir süre önce 'Gezenbilir'e üye olarak kabul edildiğim için teşekkürlerimi iletiyorum.
Adapazarı'nda öğretmen olarak çalışıyorum.Bende mümkün olursa uzunca bir zamandır edinmek istediğim yaz-kış kullanabileceğim oto karavanımı yapıp Haziran ayına kadar yetiştirmek istiyorum.Araç konusunda İveco Daily(2000-2001 model.Internette Van tipi örnekleri var.) bana uygun gibi geliyor ancak kararsızım,hata yapmak istemiyorum.Araç ve donanım konusunda yardıma ihtiyacım var.Birikimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Raci Edalı / Adapazarı.
Raci bey aramıza hoş geldiniz. Umarım hayallerinize en kısa zamanda kavuşursunuz...

sebiha33' Alıntı:
ben sebiha 1955 doğumluyum,annelikten başka mesleğim yok,72 ve 73 doğumlu iki çocuk büyüttüm,şimdi birisi asker birisi yrd.doç. üçte torunum var. yalnız yaşıyorum,yalnız geziyorum. ikibuçuk yıldır karavan alabilmek için uğraştım, bu konudan çok anlamadığım için bilemedim bulamadım,karavan bakmak için çok yerlere gittim geldim ama karar vermek
çok zordu, çünkü bilmiyordumki, pahalımı ucuzmu? iyimi kötümü? hangisi bana uyar?campermi? çekmemi? alkovanlımı? ne gibi donanımları olmalı? bu arada mersinde yaşıyorum.
karavan ararkende boş durmadım dacia logan arabamla gezdim,arabamda yattım,jandarmanın veya polisin önüne çekip yattım:smiley:) onlara tembih ettim bakın ben burda yatıyorum arabada, gözkulak olun bana dedim:smiley:)) emekliyim ssk isteğe bağlı. en son baktım olmayacak neyse ne dedim ne olacaksa olsun artık ömür geçip gidiyor,genç değilim artık fazla zamanım yok dedim ve izmirden iveco bir camper aldım, onu mersine getirdim ama çok eksiği olduğunu gördüm inceledikce çıktı eksikler,eminim bu işlerden anlayan biri baksa dahada çok eksik bulabilir:smiley:) yaptırmaya çalıştım olmadı buradaki sanayide hiç kimse karavandan anlamıyor, bende teknik konulardan anlamam, bu arada birde ben karavanda sürekli yaşamayıda düşündüm:smiley:)) bakalım kısmet.....en son karavanı ankarada görev yapan oğluma götürdüm, o anlar teknik konulardan biraz her ne kadar onunda karavan kültürü pek olmasada, şimdi o vakit buldukca birşeyler yapmaya uğraşıyor.....
gezenbilirden önce ukkf da yazılanları takip ediyordum,sonra burayı buldum ve çok sevindim herşey vardı merak ettiğim.. uzaktan hepinizi seviyorum görmesemde tanımasamda kendimi sizinle akraba gibi hissediyorum:smiley: çok uzakta olmasam gezilerinizin hepsine katılmak isterdim.....
sevgi ve saygılarımla sebiha
Sabiha hanım hoş geldiniz, inanın hoş anlatımınız ve hissedilen sıcakkanlılığınızla foruma renk kattınız. Karavanınızın eksikleri umarım en kısa sürede giderilir ve güzel gezilerde kullanabilirsiniz...

Öncelikle herkese merhabalar.1 aya yakındır siteye üyeyim ilk mesajımı ancak atabiliyorum,Çünki aklımdaki bütün soruların cevaplarını bulabildim.Bu yüzdende soru sorma gereği duymadım.Amaaa taaki dün "En çok sevdiğiniz yollar"" başlıklı bölümünü okuyana kadar o bölümü okudum ve sizin hakkınzda cok kötüsünüz yorumunu yaptım :smiley: Yapmayın etmeyin insanıda bu kadar özendirmeyelim abilerim öyle yoları görünce gece gözüme uyku girmedi :smiley: Birazcıkta olsa doğanın güzelliklerini kısıtlayarak gösterin en azından ben karavanımı alana kadar :smiley:

Adım Furkan Okumuş 1990 İstanbul doğumlu 20 Yaşında Denizci adayı karavan ve motosiklet hastası birisiyim.Hayalimde ya denizci olmak hem gezip hem öğrenip hemde para kazanmak yada aynı şekilde tırcı olmak vardı sonunda hayallerimden bitanesini (Denizciliği) seçtim.kısmetse bundan sonrada diğer hayallerim olan karavan alıp ve yine tek hayalim olan Uzungöle karavanımda gitmeye çalışıp hayalimi gerçekleştireceğim.

Bütün forumdaki saygıdeğer Abilerim,ablalarım ve arkadaşlarım hepiniz 4 x 4 lük insanlarsınız.Selametle :smiley:

Henüz denizcilikle ilgili bir bilgim yok yanlız Yusuf abi. kısmetse esas hayat nisanda yada mayısta başlamış olucaktır.Tabiki denizci tanıdıklarımın yardımıyla sizlerin sorularını yanıtsız bırakmayacağım.

Denizcilik belgemi alır almaz gideceğim Yusuf abi :smiley: Gitsemde artık gemilerde denetleme çok sıkı artık bütün gemiler konforlu hemen hemen hepsinde internet var.kim bilir nerelerde olurum ama sizin sorularınıza mutlaka cevap verebilirim :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON MESAJLAR

SON KONULAR