Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 635,421
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Valla doğru söylüyorsun Cavid Abi, sıkıyorsa gitme. ;)

Sn CesurEgelim, Bu gidişle bu bahar İzmir'de pek çok şey yapılır gibime geliyor. :smiley: Ben de sizinle görüşmek, tanışmak isterim. Ben haftasonları İzmir'de oluyorsam da program çok sıkışık oluyor. Gelmeden bir şey planlamam çok zor. Cavid abi biliyor. Ona da şu gün olur, olmazsa bugün olur derken uğrayabildim, o da varsa yoksa 1-2 saat. İsterseniz özelden cep telefonunuzu verin, eninde sonunda bir fırsatım olacaktır.

Mehmet abi telefonunu aldım dediğim gibi mutlaka bir fırsat yaratırım zaman içinde ama bu haftasonu olmayabilir.

Selamlar,

Etiketler

cesuregelim' Alıntı:
sayın cavit sezen,
tam isabet değil mi? yanılmadım biliyorum.
size iyi akşamlar dilerim.tanışmak ümidiyle..

Biz de sizinle tanışmak isteriz Saim Bey..

Esen kalın.
Cavid Sezen

Eh hadi bakalım havalar bundan sonra güzelleşir. Belki ortak bir toplantı hepimiz için de hoş olur, ne dersiniz?

Herkese merhaba,İzmirimizin havası her zaman güzel arkadaşlar.Yağmuru bile bir başka.10 Ocak günü Gezenbilir İzmir Gezi gurubu ile Güzelbahçe dağlarında yürüyüş yaptık,dönüşye de bir güzel ıslandık.Yusuf kardeşimin dediği gibi İzmirde havalar ısınmaya başladı,ama biz kısa sürede biraraya gelip paylaşımlarımızı artırırsak doğal ısınmayı da beklemeyiz.Saim Bey ile çok yakınız,Mehmet Abi var,Metin Bey var,ve diğer arkadaşlar.Paylaşımlar için herzaman hazırım. Sağlıkla.

Sayın Site üyelerine,
Sizleri saygıyla selamlıyor ve bir süre önce 'Gezenbilir'e üye olarak kabul edildiğim için teşekkürlerimi iletiyorum.
Adapazarı'nda öğretmen olarak çalışıyorum.Bende mümkün olursa uzunca bir zamandır edinmek istediğim yaz-kış kullanabileceğim oto karavanımı yapıp Haziran ayına kadar yetiştirmek istiyorum.Araç konusunda İveco Daily(2000-2001 model.Internette Van tipi örnekleri var.) bana uygun gibi geliyor ancak kararsızım,hata yapmak istemiyorum.Araç ve donanım konusunda yardıma ihtiyacım var.Birikimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Raci Edalı / Adapazarı.

Sayın Racoed aramıza hoş geldiniz, forumlarda aradığınız bütün soruların cevabı var yinede cevap bulamadığınız konularda size seve seve ben ve arkadaşlarım yardımcı olacaklardır, umarım en kısa zamanda hayallerinize kavuşursunuz.. :smiley:

sn Racoed
Aramıza hos geldınız . karavanlı yasama duymus oldugunuz ılgıden ve edınebılme cabalarınızı baslattıgınızdan memnunıyet duydum. İveco araclar hakkında vazla bılgılı degılım . bu aracı kullanan arkadaslarımız sızı aydınlatacaklardır umarım. Şu var kı , Camper turu gezı araclarında en elverıslı araclar ıcınde 2000 lı dukato aracların daha elverıslı oldugu genel kanaat olusturmaktadır. aklınızda bulunsun dıye yazdım. En uygun secenek sızın secenegınız olmalı. şsansınız acık olsun
kolay gelsın Mehmet.

Raci hocam aramıza hoş geldiniz umarım arzu ettiğiniz karavanlı gezilere biran önce kavuşursunuz bu forumda aradığınız tüm sorulara cevap bulabilirsiniz kafanıza takılan tüm soruları hiç çekinmeden yazabilirsiniz kalın sağlıcakla.

ben sebiha 1955 doğumluyum,annelikten başka mesleğim yok,72 ve 73 doğumlu iki çocuk büyüttüm,şimdi birisi asker birisi yrd.doç. üçte torunum var. yalnız yaşıyorum,yalnız geziyorum. ikibuçuk yıldır karavan alabilmek için uğraştım, bu konudan çok anlamadığım için bilemedim bulamadım,karavan bakmak için çok yerlere gittim geldim ama karar vermek
çok zordu, çünkü bilmiyordumki, pahalımı ucuzmu? iyimi kötümü? hangisi bana uyar?campermi? çekmemi? alkovanlımı? ne gibi donanımları olmalı? bu arada mersinde yaşıyorum.
karavan ararkende boş durmadım dacia logan arabamla gezdim,arabamda yattım,jandarmanın veya polisin önüne çekip yattım:smiley:) onlara tembih ettim bakın ben burda yatıyorum arabada, gözkulak olun bana dedim:smiley:)) emekliyim ssk isteğe bağlı. en son baktım olmayacak neyse ne dedim ne olacaksa olsun artık ömür geçip gidiyor,genç değilim artık fazla zamanım yok dedim ve izmirden iveco bir camper aldım, onu mersine getirdim ama çok eksiği olduğunu gördüm inceledikce çıktı eksikler,eminim bu işlerden anlayan biri baksa dahada çok eksik bulabilir:smiley:) yaptırmaya çalıştım olmadı buradaki sanayide hiç kimse karavandan anlamıyor, bende teknik konulardan anlamam, bu arada birde ben karavanda sürekli yaşamayıda düşündüm:smiley:)) bakalım kısmet.....en son karavanı ankarada görev yapan oğluma götürdüm, o anlar teknik konulardan biraz her ne kadar onunda karavan kültürü pek olmasada, şimdi o vakit buldukca birşeyler yapmaya uğraşıyor.....
gezenbilirden önce ukkf da yazılanları takip ediyordum,sonra burayı buldum ve çok sevindim herşey vardı merak ettiğim.. uzaktan hepinizi seviyorum görmesemde tanımasamda kendimi sizinle akraba gibi hissediyorum:smiley: çok uzakta olmasam gezilerinizin hepsine katılmak isterdim.....
sevgi ve saygılarımla sebiha

Sebiha hanım aramıza hoş geldiniz,katılımınızdan memnuniyet duyduk inanın burada sadece doğa ve paylaşım var gerisi sadece bir araç amaç doğa ve dostluk forum üyeleri olarak her konuda en azından fikir olarak yardıma hazırız elimizden geldiğince buradan yardımcı olmaya çalışırız.
Aracınız hayırlı olsun güzel gezilerde kullanın benim karavanım başlığı altında aracınızıda tanıtırsanız fotoğraflarını eklerseniz seviniriz kalın sağlıcakla.

Sebiha Hanım ve Raci Hocam aramıza hoşgeldiniz, doğru yerdesiniz..

Kolay gelsin.
Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR