Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 634,731

Etiketler
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Serhat bey hosgeldınız.
Bundan boyle aktıf olarak katılımlarınızın artacagını umuyorum.

Serhat bey hoşgeldiniz. Aramıza katılan her yeni arkadaş mutlu ediyor bizleri. İzleyicilerimizin tribünlerden sahaya inmeye karar vermesi de ayrı bir mutluluk vesilesi ;)

Serhat Bey, merhaba,
Karavanlı günleriniz yaklaşırken, sizlerin hazırlıklarınızı böylesine önceden başlamış
olmanız takdir edilecek birşey, ne güzel.Sizleri aramızda görmekten zevk alırız.İyi Seneler,
Güzel bir başlangıç getirir ümidiyle..

Merhaba arkadaşlar

forumun genel tanışma bölümüne yazmıştım ama ağırlıklı ilgi alanım karavan olduğu bu bölümde de kendimi tanıtmayı sizlere merhaba demeyi uygun gördüm

48 yaşındayım, İstanbul'da yaşıyorum karavanı olmayan bir karavan sevdalısıyım paylaşımın üst düzeyde olduğu kaliteli bir forumda bulunmak gerçekten keyif verici

forumun kurulmasında ve paylaşımlarıyla böylesi kaliteli bir forumun yaşamasında emeği geçen herkese teşekkürler.

Saygı ve sevgilerimle

Özcan Togay

Özcan bey aramıza hoşgeldiniz, umarım en kısa zamanda hayellerinize kavuşursunuz

Özcan bey aramıza hoş geldiniz yeni katılan arkadaşların olması bizleri sevindirir,karavan ile ilgili planınız nedir ne yapmak istiyorsunuz kaç kişilik bir karavan hayali kuruyorsunuz tür olarak ne olacak alkovenlimi,camper'mi ve nerede oturuyorsunuz onlardanda bahsederseniz size yakın olan arkadaşlardan daha kolay yardım ulaşır burada herkes yardımlaşmayı sever hiç çekinmeden istediğinizi sorabilirsiniz elimizden geldiğince destek oluruz kalın sağlıcakla.

Sn. Özcan aramıza hoş geldiniz, kış gelince doğal olarak nerede oturuyorsunuz diye soruluyor, yakın semtlerde yaşıyor olmak bir ayrıcalık oluyor, malum kış şartları ancak yakın semtlerde oturanları hafta sonları biryerde bir araya getirerek karavan sohbetleri yapabilmelerine olanak tanıyor...

Levent bey, Yusuf bey, Atilla bey

hoşbulduk
ilginize teşekkür ederim

İstanbul koşuyolunda oturuyorum, karavan tutkunu dostlarla bir arada olmak, tanışmak, sohbet etmek benim için de büyük keyif olur böyle bir imkan olursa çok mutlu olurum

çok uzun yıllardan beri yılan hikayesine dönmüş bir camper hayalim var yıllar boyu çeşitli sebeplerle ertelediğim hayalimden hiç vaz geçmedim buradaki samimiyet ve paylaşım beni ciddi olarak yüreklendirdi

inşallah uygun şartlar oluşur ve siz dostlarında yardımlarıyla bende hayalimi gerçekleştirmek imkanı bulurum

Saygı ve sevgilerimle

Özcan

sn Ozcan bey.
Hosgeldınız. Iyıde yapmıssınız.
hayalınızdekılere tez elden kavusmanızı dılerım.
mehmet.

Özcan bey hoşgeldiniz. Avatar olarak kullandığınız resim grafik tasarım olarak çok hoşuma gitti. Özel bir çalışma mı, tescilli bir logo mu acaba?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

SON KONULAR

Geri