Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 633,960

Etiketler
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Mehmet Bey, Yusuf Bey teşekkür ederim sıcaklığınız için. Mehmet Bey, ben o virüsü Yusuf bey'in çalışmalarını izlerken kaptım zaten. ;D

Murat Bey hoşgeldiniz. Sessiz izleyici olmaktan çıkıp bir merhaba dahi olsa yazmaya karar veren sizin gibi konuklarımız aramıza katılmaya başladıkça sevincimiz katlanarak büyüyor. Paylaşımlarınızın sürekli olması dileği ile...

Murat Hocam hoşgeldiniz. Türkiye'nin kültür başkentinden bir katılımcı daha olacak anlaşılan...

Esen kalın.
Cavid Sezen

Merhaba;

Gerçi bazılarınız ile yüzyüze tanıştık, o yüzden bu biraz gecikmiş bir tanıtım olacak.

Metin Berkant Bahçeci
1977 - Antalya Doğumlu
Elektronik ve Haberleşme Mühendisi
Ufak bir şirkette ufak bir görevi var.
www.volkswagen.gen.tr adresiyle "amatörce" uğraşıyor.

Üniversitede öğrenciyken 64 model bir kaplumbağa ile başladı serüven.
ABD'ye giderken sattı, "başının tatlı belasını" - 1998

Sonrasında 74 model yeşil bir kaplumbağa devraldı, yıllardır süren boşluğu. - 2007

Nasıl bir virüs ise bu VW, tedavisi yok, olmak isteyen hiç yok.

Derken aşağıda ilanın "SATILDI" damgasını yemesine vesile oldu ;)

http://www.sahibinden.com/120000_km_de_1984_model_volkswagentuzla_da_sahibinden_satilik-03WQQaXQQ18949787WQQpXQQdisplayitem

Sevgiler, saygılar....

IMG_2459.jpg

Metin bey aramıza hoş geldiniz, kendinizi hoş bir anlatımla tanıttmışsınız. Sizi tanımaktan mutlu olduk. Karavanınız hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Benim karavanım bölümünde karavanızı tanıtırsanız seviniriz...

Metın bey
Hosgeldınız sefalar getırdınız.
kamperınız guzelmıs gule gule kullanın.

Merhaba,
Bir seneden fazla bir süredir üye olmama rağmen bu tanışma bölümünü hep ihmal etmiştim. Öncelikle bu ihmalim için herkesten özür dilerim. Ben 1959 doğumluyum İzmir ' de diş hekimi olarak çalışıyorum.Eşim ve benim işimizden, kendimize daha fazla zaman ayıracağımız günler yaklaştıkça karavan sahibi olmanında zamanı yaklaşıyor artık diye düşünüp karavancılık günleri için altyapı oluşturmak için forumlarınızı dikkatle takip ediyorum. Bir süredir kendimi tanıtmadan forumlara dahil olduğum için tekrar özür...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR