Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
Herkese merhaba,
1956 İzmir Dikili doğumluyum.Yaklaşık yedi yıldır emekliyim.Meslek Lisesi 1975 yılı mezunuyum.Askerlik dönüşü ülkemizin meşhur bira markalarından birinde 9 yıl,konserve,dericilik sektörlerinde kısa süreler,toprak çimento sektöründe 7 yıl işletmeci olarak çalıştım.1997 de oradan da ayrılıp,1500 civarında öğrencinin temel ihtiyaçlarına yönelik, okul yanında, küçücük bir dükkan aldım ve acemisi olduğum yenibir işe başladım.1 Eylül 2009da müthiş zevk alarak çalıştığım o dükkanımı da devrettim.Gezip tozmaya gelince:1990 yılında kartal arabayla başladık,yaklaşık 15 yılın ardından şimdi kullandığımız Kangoo benzinliyi aldık.Uygun zamanlarımızda yakın çevreye geziler yapmayı severiz.Yazları Fethiyedeki evimize gidiyoruz.Gittiğim yerlerde karavanları göre göre ilgimi çekti,siteyi de rastlantıyla buldum,uzun süre izledim olanı biteni, en güzel tarafı da düzeyli paylaşımı.Trübinde izleyici olmak zorundaydım,çünki yeterli bilgim yoktu,onu da biraz olsun aştım.Bu mikrop bana da bulaştı anlayacağınız.Bu arada Sayın Orbay 74 ile iki kez yüzyüze,Sayın yaybek ile de telefonla görüştüm bile.Programım 2 yıl içerisinde 14 m3lük birpanelvanı dönüştürerek bir karavan sahibi olmak.Herkese sağlıklı mutlu bol gezili gönlünce günler dilerim.
Sami TOLUK. derindeniz1