yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Vodafone ve sınırsız tarifelerine de bakınız. Ben sosyal medya video ve müziğin sınırsız olduğu bir tarifeyi kullanıyorum. 30 Gb aylık hakkı harcanmıyor bile böylece.
Teşekkürler, kontrol edeceğim.Vodafone ve sınırsız tarifelerine de bakınız. Ben sosyal medya video ve müziğin sınırsız olduğu bir tarifeyi kullanıyorum. 30 Gb aylık hakkı harcanmıyor bile böylece.
Asgari ücrete gelen zam her şeyin etkiledi. Biz de o nedenle zorlanacağız diye düşündük bu yolu.Hayırlısı olsun. Asgari ücret zamdan sonra epey rahatlarsınız inşallah.
Hadi inşallah...Bugün KFC'nin ilgili mağaza müdürüyle görüşme yaptık. Olumlu ve güzel geçen bir görüşme oldu diyebilirim. Cuma gününe kadar bir kaç kişi daha gelecek, ona göre son kararı vereceğiz diye dönüş aldık.
Bakalım neler olacak. Bu arada bazı bir kaç restoran daha tam zamanlı çalışan bakıyordu. Duruma göre oralara da başvuru yapacağım.
Evet, yaklaşık 2.5 ay sonra yine tüpümüz bitti. Bu kez biraz hoyrat kullandığımızı düşünüyoruz. O nedenle 3 ay gider dediğimiz tüp, 2.5 ay gitti.Evet, karavanda yaşama geçip, tam dolu olmayan bir tüple başladığımız yolda, 2.5 ay sonra tüpümüz bitti. Milangaz marka 12 kg'lık tombul tüp mevcut, yine Milangaz tercih ettik. 314 TL bir tüp fiyatı.
Ne demek lazım bilemedim. Yeni tüpünüz hayırlı olsun diyeyim.Evet, yaklaşık 2.5 ay sonra yine tüpümüz bitti. Bu kez biraz hoyrat kullandığımızı düşünüyoruz. O nedenle 3 ay gider dediğimiz tüp, 2.5 ay gitti.
Küçük tüp vardı, en azından onunla su ısıtıp ihtiyacımızı gördük.
Bakalım. Yarın, tüp fiyatı ne kadar olmuş göreceğiz.
Teşekkürler.Ne demek lazım bilemedim. Yeni tüpünüz hayırlı olsun diyeyim.
Tüpünüzü internet üzerinden sipariş verirseniz 30 ila 50 tl. arası daha ucuza alabiliyorsunuz bilginize.Teşekkürler.
Takip açısından güzel oluyor da, not düşüyorum buraya.
Teşekkür ederiz bilgi için. Dediğiniz gibi değerlendirdik.Tüpünüzü internet üzerinden sipariş verirseniz 30 ila 50 tl. arası daha ucuza alabiliyorsunuz bilginize.
Çok teşekkür ederiz. Selamlar öncelikle.Takip ediyorum sizi. Cesur bir adım.
Belki konuda geçmiştir ben kaçırmış olabilirim. İlk mesajınızda sabit işlerimizi bıraktık bu yaşama başladık dediniz. Sabit meslekleriniz neydi? Bu kararı verdiren ana motivasyonunuz ne oldu? Asıl bunları merak ediyorum.
Herşey gönlünüzce olsun.