Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah-34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,886
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 170,328

..

• KONU SÝLÝNSÝN

Kullanılan: 0 0.0%
  • SADECE SIKINTILI YAZILAR SÝLÝNSÝN

• KALDIÐI YERDEN DEVAM ETSÝN

• BU ÞEKÝLDE KALSIN

• Kullanılan toplam oy
    0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor

Merhaba Kemal bey,
Yaptığınız geziyi iyi izliyorum.Bir benzerini sizinki kadar uzun soluklu ve fotoğraflı olmasada yıllar önce bende bir arkadaşımla birlikte yapmıştım.123 kasa mercedese sığdırabildiklerim beni bile şaşırtmıştı.Tavan için bağaj bulamamıştım.Bize yetecek bir çadırımız ve diğer malzememizle birlikte fakat ben daha çok yayla ve dağlar gibi yerleri gezmiştim.O yaştaki araba (76 model 200 D idi) tık demeden dağ bayır beni ve arkadaşımı gezdirdi.Tabiki sizinki gibi değildi.Bizde harita ve hiçbir rehber kitap yoktu.Her sene yeilenen ve yanında eklerde olan Ekin Yazı Grubu nun hazırlamış olduğu Türkiye Tatil Rehberi'ne sahip olduğum halde seyahat sırasında yanıma almadımki yol nereye çıkarsa oraya gidelim diye.
İlk günden bu yana sizi izliyorum ve taktir ediyorum.Gerçekten çok iyi birşey yaptığınızı biliyorum ve bazı dostlarıma sizi anlatıyorum.
Anıl ve ailesi gibi bende sabırsızlıkla bekliyorum.
Kalın sağlıcakla.

Etiketler

sisdagili61' Alıntı:
Merhaba Kemal bey,
Yaptığınız geziyi iyi izliyorum.Bir benzerini sizinki kadar uzun soluklu ve fotoğraflı olmasada yıllar önce bende bir arkadaşımla birlikte yapmıştım.123 kasa mercedese sığdırabildiklerim beni bile şaşırtmıştı.Tavan için bağaj bulamamıştım.Bize yetecek bir çadırımız ve diğer malzememizle birlikte fakat ben daha çok yayla ve dağlar gibi yerleri gezmiştim.O yaştaki araba (76 model 200 D idi) tık demeden dağ bayır beni ve arkadaşımı gezdirdi.Tabiki sizinki gibi değildi.Bizde harita ve hiçbir rehber kitap yoktu.Her sene yeilenen ve yanında eklerde olan Ekin Yazı Grubu nun hazırlamış olduğu Türkiye Tatil Rehberi'ne sahip olduğum halde seyahat sırasında yanıma almadımki yol nereye çıkarsa oraya gidelim diye.
İlk günden bu yana sizi izliyorum ve taktir ediyorum.Gerçekten çok iyi birşey yaptığınızı biliyorum ve bazı dostlarıma sizi anlatıyorum.
Anıl ve ailesi gibi bende sabırsızlıkla bekliyorum.
Kalın sağlıcakla.
Merhaba niyazi bey gezimize göstermiş olduğunuz ilgi bizleride memnun ediyor.Takdir ve teşekkürlerinizi bizde şükranla karşılıyoruz.
Söz konusu mercedes tabiri caizsse taş gibidir ve hala misyonunu koruyor.Uzun yıllar onardıklarımın sayısı çoktur az kesip biçip doğramadım.
Diğer yandan ise bahsettiğiniz Ekin yazı grubu'nun 1000 sayfalık o gezi rehberini ben tam 10 yıldır arabamdan hiç eksik etmiyorum.Hatta mademki siz buna değindiniz bende ilgilenenlere faydası olması açısından bir kaç resmini ekliyorum. artı çalışma alanımını sizlerle paylaşıyorum.

[attachment=1][attachment=2]

0503201013494.jpg

0503201013498.jpg

Merhaba Kemal bey,bahsedilen kitap heryıl yapılan değişikliklerle gerçekten mükemmel birşey.Başka varmı yokmu bilmem ama her gezginde olmalı diye düşünüyorum.123 ten önce 76 model ilk sahibinden aldığım şahane bir 115 imde vardı.İkisini de yıllarca kullandım tık demedi zaten sizde iyi bilirsiniz.
Çalışma alanınız çok güzel,dileğim çok uzun yıllar ofisinizi geliştirerek bizlere bilgiler sunarsınız.
Kalın sağlıcakla.

Kemal abi çalışma masanı gördüm düzenli ve tertipli..Dilerim zaman içinde sütüdyo olur ve bizlere daha fazla ışık verirsiniz..

THE FARUK' Alıntı:
Kemal abi çalışma masanı gördüm düzenli ve tertipli..Dilerim zaman içinde sütüdyo olur ve bizlere daha fazla ışık verirsiniz..
Teşekkür ederim Faruk bey. Umarım dileğiniz gibi olur.

Evett gezimize kaldığımız yerden harita üzerindeki yeşil çizgi ile devam ediyoruz.Şimdi sırada Milastan Ören'e kadar olan yolculuğumuzda,yolumuzda karlıştıklarımız sırası ile pc nizin ekranlarına gelecek.
Bu arada kaybolduğum sırada da yine pc deki çalışmalarım resimleri ayıklayıp seçmekle, Gökovayı ve konusu Gökovada geçen eğlenceli bir çizgi flim hazırlamakla geçti. hep birlikte izleyeceğiz inşaallah.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5] Aynen bende sizin gibi bu manzara karşısında bu devasa harfiyatı görünce şaşırmadım desem yalan olur bir an kendime sordum bu neyin çalışması diye ama birazdan sorumuza yanıt alacağımız bir yetkili bulacağız hiç merak etmeyin.

MİLAS - ÖREN ARASI.jpg

27122009278.jpg

27122009279.jpg

27122009281.jpg

27122009282.jpg

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

27122009284.jpg

27122009286.jpg

27122009287.jpg

27122009288.jpg

27122009289.jpg

Kemal bey kardeşim fotoğraflar ve izlenlenimlerinizi merak ve büyük bir hevesle izlemeye devam ediyorum :smiley: iyiki bende balıkçı kardeşlrin yanında değildim tuttuklarını denize geri attırırdım ;) deniz ve koylar ı görünce senin gibi bende kendimi tutamıyorum cupp diye dalmak geliyor içimden ama su altından fazla gidemiyorum ,ögrenmenin yaşı yok demiştik demii ::smiley:

birtutammavi' Alıntı:
Kemal bey kardeşim fotoğraflar ve izlenlenimlerinizi merak ve büyük bir hevesle izlemeye devam ediyorum :smiley: iyiki bende balıkçı kardeşlerin yanında değildim tuttuklarını denize geri attırırdım ;) deniz ve koylar ı görünce senin gibi bende kendimi tutamıyorum cupp diye dalmak geliyor içimden ama su altından fazla gidemiyorum ,ögrenmenin yaşı yok demiştik demii ::smiley:
;) ;D ;D Sayın birtutammavi beğenileriniz çok teşekkürler ediyorum.Eksik olmayın elbette öğrenmenin yaşı olurmu hiç. Ama bilenlere biraz takılırsanız sanıyorum çok kısa zamanda balık gibi olabilirsiniz. Neden olmasın ki veya olmaması için ne neden olabilirki?? Hayatı hep canlı tutmalıyız.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3] Kafımıza takılan bu dağların,tepelerin eritilmesi ile ilgili sorumuzun ilk cevabını sanki bu tabeladan almış gibi oldum ve yinede görevliden de sorup öğrendiğime göre Muğla Yeniköy linyit kömürü işletmeleri. Peki nerelere gidiyor bu kömür dediğimde ise burada çıkan kömürün dışarıya satılmadığını çıkan kömürün tamamının burada bulunan termik santralllarda kullanıldığını anlattılar.Yani çıkan kömürün tamamından elektrik üretiliyormuş!!. Ama alınan harfiyat şöyleböyle değil insan gözlerine inanamıyor açılan çukurları ,devrilen dev dağları,tepeleri görünce.Ayrıca kepçe ve kamyonların ise sayısı belli değil.[attachment=4][attachment=5]

27122009290.jpg

27122009292.jpg

27122009295.jpg

27122009296.jpg

27122009297.jpg

gezinizi ilgiyle takip ediyorum kemal ağabey hemde hergün
yalnız bir sorum olacak milas ören arası yol nasıl? ören den akyakaya yol görünüyor haritada hiç kullanana rastlamadım gerçekten var mı?

kyaz75' Alıntı:
gezinizi ilgiyle takip ediyorum kemal ağabey hemde hergün
yalnız bir sorum olacak milas ören arası yol nasıl? ören den akyakaya yol görünüyor haritada hiç kullanana rastlamadım gerçekten var mı?
S.n kyaz75 ben söz konusu yoldan bundan 10 yıl öncede geçmiştim o zaman gerçektende çok bozuktu hatta sadece mıcırdı fakat şuan gayet güzel bildiğimiz normal asfalttır hiç bir sorun yaşanmıyor.Zaten şimdi birazdan bizzat kendinizde yol durmunu resimler ile seyredeceksiniz,bu kadar bol resim kullanmamın en önemli sebebide benim açımdan biraz zor olsada sizinlerin açısından çevreyi detayları ile görülebilmesi,anlaşılabilmesi içindir. Ama harika bir güzergah kesinlikle tavsiye ederim.Herkese keyifli geziler dilerim

27122009298.jpg

27122009299.jpg

27122009301.jpg

27122009303.jpg

27122009305.jpg

27122009306.jpg

27122009307.jpg

27122009315.jpg

27122009317.jpg

27122009318.jpg

27122009319.jpg

27122009321.jpg

27122009322.jpg

27122009323.jpg

27122009324.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri