golhiat' Alıntı:ankara küçük... araçlarda oldukça büyük...
KLL' Alıntı:tamam, takoz dedikleri şey burç olmalı. bushing yani ingilizcesi. bizde ses yok gerçi. ancak ön ve arkada track bar ve sway bar ların burçları değiştirkten sonra bile bence hala aracın engebeli yüzey stabilitesi olması gerekenden düşük. bunu eşim söylüyor birde. hala biraz var dedi geçen.o kadar işten sonra yıkıldımbende alttaki büyük kolların burçlarını poliüretan malzeme ile değiştirmeyi planlıyorum şimdi. ebay den getireceğim diğerleri gibi ilk denk getirdiğimde.
lassa lastikler ne kadar gürültülü? eski nissanımda vardı bunlardan kumhodan filan iyiydi gürültüsü. yol tutuşuda güzeldi. bu araçta goodrich TA/KO var sanki gürültülüler.
plaka 06 ymış dedikleri gibi,trafikte görürsem kornaya basarım.
mtyarga' Alıntı:bir size gülümsettiysek, gerçekten sizde bizi biraz utandırdınız ? yıllardır zjcim valla benden çok bilgilisiniz sanırım..bu arada sayın ada siz aracınızı akgün ustadanmı almıştınız ? öğrenci olan bir arkadaş vardı aracını anlatan akgün ustadan aldım diye.. o sizmiydiniz? birde bu bakımları kime yaptırdınız acaba?
golhiat' Alıntı:aracı alayım da rastlamayı beklemeden bir gc zj buluşması ayarlayalım sevinsin garibanlar... fabrikadan bu yana görüşemiyorlardır....
mtyarga' Alıntı:giriş kısmını okumuştum daha önce fakat teşekkür kısmını okumamıştımşimdi okudum... akgün usta iyi bir usta biraz pahalı ama ankaranın en iyisi sanırım.. diğer birkaç ustayı da denedim bundan sonra ben yapacağım sanırım... ayrıca helezon basması (imiş)
benim aracımdada var ve bu durumun helezon basması olduğunu sizden öğrendim teşekkür ederim tekrar... sonuç olarak eşimi ve oğlumu alıp zj mi satıp diğer arabamla yola devam etmeliyim sanırım ... ben boşa binmişim yıllarca bu araca.. ciddiyim sizin bildiklerinizi bilmiyorum... akgün ustaya saygı duyarım ...aynen sizede bir o kadar saygı duyuyorum... bırakın sizinle dalga geçtiğini sananları onlar kendi haline gülsünler....
Alfonse' Alıntı:Konuyla alakasız ama laf açılmış, boş geçmeyim...
Ben 2009 Haziranda Ankara Zj buluşmasına ön ayak olmuştumm...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=34110.msg317175#msg317175
Jeep Grand Cherokee ZJ (1993-98) Ankara.... Gettin' Together!....
Gerçekten 2. sini yapsak güzel olur, hemde şöyle hareketli bişi ;D
mtyarga' Alıntı:teşekkür ederimaracımı bende çok seviyorum inanınki ama yıllardır kullanıyorum cidden hiç birşey bilmiyormuşum sizden öğrenecek çok seyimiz varmış... ayrıca oğluma da kalsın çok istiyorum... umarım gerçek olur bu dileğim... akgün usta pahalı olduğunu düşünüyorum hala ama haklısınız diğer ustalar gerçekten çok tehlikeli forumda sık sık övülen bir usta yüzünden iki kez ölümden döndük denecek kadar tehlikeli durumlar yaşadık... o yüzden akgün usta akıllıca bir seçim.. ne yaptığını biliyor boşu boşuna uğraştırmıyor ben daha önce başka ustaları da denedim dediğim gibi ama soruna hiç çözüm olmuyorlar.. onu değiştir bunu değiştir diyorlar sürekli değiştiriyorum sorun yine aynı oluyor o zaman şu arızalı o zaman bu arızalı diye uzayıp gidiyor... sonuç hep aynı...
golhiat' Alıntı:hatta baharda yedigöller parkuru ve hindiba pansiyonda konaklama...
golhiat' Alıntı:yol bozuk pansiyon muhteşem....
golhiat' Alıntı:hatta baharda yedigöller parkuru ve hindiba pansiyonda konaklama...