Restorasyon bitti :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mjeliada Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 151
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,318
Ynt: Restorasyon bitti :smiley:

ict3055' Alıntı:
O kadar uğraşa Bir Pink kaplama gider buna ;D ;D

Pink-Grande-Cherokeee.png

Kazasız Belasız...

evettt işte bu renk ne güzel dimi :smiley: ama ne yazıkki Türkiyede bu ton tutmuyor...

Etiketler

golhiat' Alıntı:
merhaba, aracınızı güle güle kullanın. 1 ay içinde benzer koşturmaca beni de bekliyor. 96 model bir zj'de bana doğru yola çıkmış bekliyor. yazdıklarınız benim de neler yapırmam gerektiğinde kılavuz oldu. teşekkür ederim.

Ben teşekkür ederim ama bu parçaların bazıları keyfi bazılarıda araca özel hatalar. kronik sorunlarla ilgili başlıklar mevcut onlara bakın bence. ayrıca hoşgeldiniz foruma :smiley:

mjeliada' Alıntı:
evettt işte bu renk ne güzel dimi :smiley: ama ne yazıkki Türkiyede bu ton tutmuyor...

Bilmiyorum tutturulurda biraz pahalıya çıkar sanırım.
Sahibinden de biri kaplatmış onu hiç beğenmedim, öyle olacağına bu renk kalsın daha iyi.
Umarım aracın sahibi buralarda değildir ;D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-1997-jeep-grand-cherokee-5-2-limited-baby-pink-emsalsiz-42672445/detay

ict3055' Alıntı:
Bilmiyorum tutturulurda biraz pahalıya çıkar sanırım.
Sahibinden de biri kaplatmış onu hiç beğenmedim, öyle olacağına bu renk kalsın daha iyi.
Umarım aracın sahibi buralarda değildir ;D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-1997-jeep-grand-cherokee-5-2-limited-baby-pink-emsalsiz-42672445/detay

bende gördüm bu ilanı da arabanın canlısınıda... bildiğim kadarıyla komple boya yaptılar ton tutmayınca kapladılar ki onunda rengi tutmamış çok çirkin olmuş :(

mjeliada' Alıntı:
oldukça memnunum. performans açısından benzinden bile iyi olduğunu söyleyebilirim. tek bir sorun yaşadım onunda suçlusu kötü gaz satan ( şimdi yer ve marka söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama ) bir po istasyonundan gaz aldım gaz o kadar kötüymüşki filtremi tıkadı ve 4 enjektörümü bozdu. o değişimlerden sonra ( tabiiki garantiden ) tekrar saat gibi.
Hiç arazide deneme şansınız oldu mu? Veya şehir içinde de ani güç gerektiğinde veya benzeri yüklenmelerde lpg nin performansını değerlendirebilir misinz? Ben de 94 model xj var? Lpg taktrıma konusunda tereddütüm var . Bu nedenle soruyorum.

judge' Alıntı:
Hiç arazide deneme şansınız oldu mu? Veya şehir içinde de ani güç gerektiğinde veya benzeri yüklenmelerde lpg nin performansını değerlendirebilir misinz? Ben de 94 model xj var? Lpg taktrıma konusunda tereddütüm var . Bu nedenle soruyorum.

araziye sokmuyorum aracımı en azından aşırı derecede sokmuyorum. ani güç gereken durumlarda ise harika performans veriyor. benzinden daha sağlıklı çünkü lpg sistemi yeni. benzin sistemi ise yılların ypranmışlıgı var. birde yakıt sistemine 5 bin harcamadıktan sonra lpg daha iyi performans verecektir

süspansiyon kollarının burçlarınımı değiştirdiniz sadece? sonuç nasıl? yada ne fark var diyelim.

KLL' Alıntı:
süspansiyon kollarının burçlarınımı değiştirdiniz sadece? sonuç nasıl? yada ne fark var diyelim.

ehemm öhömm tam anlamadım? o taşıyıcıların işte takozmu burç mu o kauçuk olan parçaları değişti. tam listeyi verdim konunun başında :smiley: fark ne oldu? araba langır lungur gitmiyor ses ve titreşim azaldı araba daha güven hissi verdi.

mjeliada' Alıntı:
Ben teşekkür ederim ama bu parçaların bazıları keyfi bazılarıda araca özel hatalar. kronik sorunlarla ilgili başlıklar mevcut onlara bakın bence. ayrıca hoşgeldiniz foruma :smiley:

sanırım sizin kadar ince eleyip sık dokuyamayacağım. araç tanıdığın aracı. kendisine s60 almaya karar verdi bende aracına müşteri oldum. tanıdık bildik bir araç. onunda üzerinde atiker var. michelin alpine kış lastikleri üzerinde 4 tane de asfalt lastiği varmış. yürüyenin de sıkıntı yok. ağır bakımı yapılmış. zaten araç araziye hiç vurulmamış. asfalt kovboyu.. hoş benim de arazi gibi bir düşüncem şimdilik yok. kontağı çevirdiğimde ne olur bilmem. sadece istepne canımı sıkıyor. belki bir taşıyıcı aparat uygularım. birde bagaj perdesi yok. yakıt konusunda bir ölçümün oldu mu? şehir içi 45-55 kuruş yaktığını söyledi şimdiki sürücüsü.

kasko bedeli hakkında bir fikrin var mı? zira benim araçta senin aracının kardeşi :smiley:

aracınız güzelde başta diraksiyon amasörü yan sani bilginiz varmı bir kaç ay sonra setlerden atladınızda arac kafa salıcak :smiley:)))))))))))))

gezegen1112' Alıntı:
aracınız güzelde başta diraksiyon amasörü yan sani bilginiz varmı bir kaç ay sonra setlerden atladınızda arac kafa salıcak :smiley:)))))))))))))

sana sorduğumu hatırlamıyorum. fikrini sorduğumuda.

golhiat' Alıntı:
sanırım sizin kadar ince eleyip sık dokuyamayacağım. araç tanıdığın aracı. kendisine s60 almaya karar verdi bende aracına müşteri oldum. tanıdık bildik bir araç. onunda üzerinde atiker var. michelin alpine kış lastikleri üzerinde 4 tane de asfalt lastiği varmış. yürüyenin de sıkıntı yok. ağır bakımı yapılmış. zaten araç araziye hiç vurulmamış. asfalt kovboyu.. hoş benim de arazi gibi bir düşüncem şimdilik yok. kontağı çevirdiğimde ne olur bilmem. sadece istepne canımı sıkıyor. belki bir taşıyıcı aparat uygularım. birde bagaj perdesi yok. yakıt konusunda bir ölçümün oldu mu? şehir içi 45-55 kuruş yaktığını söyledi şimdiki sürücüsü.

kasko bedeli hakkında bir fikrin var mı? zira benim araçta senin aracının kardeşi :smiley:

Ben arabaları gezmenizi öneririm çünkü ; araba alırken en çok kazığı bir tanıdıktan eşten dosttan alırken yersiniz. sorun çıkarırsa bile kafasına kakamazsınız. en iyisi araçları gezin. sözkonusu araç için aracın komple boyandığı boyanın renginin tutmayıp pembe yapıldığını duydum tabi siz bilirsiniz.

Aracın ne gibi ağır bakımları yapılmış? nerede yapılmış ? faturası var mı? yoksa ağzı olan konuşur ki... Araziye vurulmamış olması her zaman iyi değildir , bazı parçalar nasıl olsa dayanıyor bu diye bakımı atlanabilir ama araziye giren araçta bakımı atlanan parça kırılır. Stepnede ne var ki? orjinali öyle bırakın öyle kalsın. bagaj perdesi pahalı bir parça 500 600 lira civarı olması lazım nerede diye sorun.

Michelin Alpine güzel bir lastik ama yapım yılına bakın ki lastikler sertleşmiş olmasın. Asfalt lastikleri neler? yapım yılı ne? 3 4 yıldan eski lastiklerin hamuru sertleşir ve birer saatli bombaya dönüşürler unutmayın. Güvenlik herşeyden önemli.

Arabayı almadan önce mutlaka bir yetkili servis yada grand cherokeeler üzerine uzman olan bir özel servise götürün. Bakım geçmişi var mı yada faturalarla kanıtlanıyor mu? Yoksa vazgeçin. Bu arabalara standart arabalar gibi yaklaşamazsınız çünkü mutlak bütünlük ile çalışırlar ve bir parçanın bakım yada tamirinin atlanması daha büyük sorunlara yol açabilir. Arabaya 22 milyar demişler. Ben ilk alım maliyeti ile birlikte 23 e malettim ve herşeyi tam olarak mükemmel durumda. Eğer bu şekilde mükemmel halde değilse 22 milyara grand cherokee alınmaz.

yakıt konusunda ; beni tanıyanlar bilir pek sakin sürmem :smiley: şehirlerarası yolda ( ankara - izmir ) 50tl gaz ile 151 km yol gittim yani 30 32 kuruş. şehir içinde de ; eğer sabahları olan meşhur trafiğe takılırsam 50 60 kuruş , eğer çok trafik olmazsa 40 45 kuruş arası yakıyorum. :smiley:

gezegen1112' Alıntı:

ayrıca yükseltilmemiş hiçbir araç 'death wobble' dediğiniz olaya girmez kolay kolay. direksiyon amortisörüdür ayrıca 'diraksiyon amasörü' değildir. bende forumda bilgi almak veya yeni arkadaşlara bilgi vermek için varım. sizin gibi reklam amaçlı değil. Umarım site yönetimi buna birşey yapar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Çevrimiçi üyeler

Geri