Ynt: Restorasyon bitti 
evettt işte bu renk ne güzel dimi
ama ne yazıkki Türkiyede bu ton tutmuyor...
ict3055' Alıntı:
evettt işte bu renk ne güzel dimi
ict3055' Alıntı:
golhiat' Alıntı:merhaba, aracınızı güle güle kullanın. 1 ay içinde benzer koşturmaca beni de bekliyor. 96 model bir zj'de bana doğru yola çıkmış bekliyor. yazdıklarınız benim de neler yapırmam gerektiğinde kılavuz oldu. teşekkür ederim.
mjeliada' Alıntı:evettt işte bu renk ne güzel dimiama ne yazıkki Türkiyede bu ton tutmuyor...
ict3055' Alıntı:Bilmiyorum tutturulurda biraz pahalıya çıkar sanırım.
Sahibinden de biri kaplatmış onu hiç beğenmedim, öyle olacağına bu renk kalsın daha iyi.
Umarım aracın sahibi buralarda değildir ;D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-1997-jeep-grand-cherokee-5-2-limited-baby-pink-emsalsiz-42672445/detay
Hiç arazide deneme şansınız oldu mu? Veya şehir içinde de ani güç gerektiğinde veya benzeri yüklenmelerde lpg nin performansını değerlendirebilir misinz? Ben de 94 model xj var? Lpg taktrıma konusunda tereddütüm var . Bu nedenle soruyorum.mjeliada' Alıntı:oldukça memnunum. performans açısından benzinden bile iyi olduğunu söyleyebilirim. tek bir sorun yaşadım onunda suçlusu kötü gaz satan ( şimdi yer ve marka söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama ) bir po istasyonundan gaz aldım gaz o kadar kötüymüşki filtremi tıkadı ve 4 enjektörümü bozdu. o değişimlerden sonra ( tabiiki garantiden ) tekrar saat gibi.
judge' Alıntı:Hiç arazide deneme şansınız oldu mu? Veya şehir içinde de ani güç gerektiğinde veya benzeri yüklenmelerde lpg nin performansını değerlendirebilir misinz? Ben de 94 model xj var? Lpg taktrıma konusunda tereddütüm var . Bu nedenle soruyorum.
KLL' Alıntı:süspansiyon kollarının burçlarınımı değiştirdiniz sadece? sonuç nasıl? yada ne fark var diyelim.
mjeliada' Alıntı:Ben teşekkür ederim ama bu parçaların bazıları keyfi bazılarıda araca özel hatalar. kronik sorunlarla ilgili başlıklar mevcut onlara bakın bence. ayrıca hoşgeldiniz foruma![]()
gezegen1112' Alıntı:aracınız güzelde başta diraksiyon amasörü yan sani bilginiz varmı bir kaç ay sonra setlerden atladınızda arac kafa salıcak)))))))))))))
golhiat' Alıntı:sanırım sizin kadar ince eleyip sık dokuyamayacağım. araç tanıdığın aracı. kendisine s60 almaya karar verdi bende aracına müşteri oldum. tanıdık bildik bir araç. onunda üzerinde atiker var. michelin alpine kış lastikleri üzerinde 4 tane de asfalt lastiği varmış. yürüyenin de sıkıntı yok. ağır bakımı yapılmış. zaten araç araziye hiç vurulmamış. asfalt kovboyu.. hoş benim de arazi gibi bir düşüncem şimdilik yok. kontağı çevirdiğimde ne olur bilmem. sadece istepne canımı sıkıyor. belki bir taşıyıcı aparat uygularım. birde bagaj perdesi yok. yakıt konusunda bir ölçümün oldu mu? şehir içi 45-55 kuruş yaktığını söyledi şimdiki sürücüsü.
kasko bedeli hakkında bir fikrin var mı? zira benim araçta senin aracının kardeşi![]()
golhiat' Alıntı:bilgiler için teşekkürler.
gezegen1112' Alıntı:aracınız güzelde başta diraksiyon amasörü yan sani bilginiz varmı bir kaç ay sonra setlerden atladınızda arac kafa salıcak)))))))))))))