Ynt: Restorasyon bitti 
türbin ise 0 ını takmak 900 tl , tamiri 600 tl bizzat araştırdım çünkü bende de türbinden şüphelenmiştik
ha sorun türbin dediğimiz tork konvertöründe ise nasıl anlarız? stall test ile.
aracı boşa alın. şanzıman soguk olsun yani zoranmamış olsun. dururken d ye alın , el frenini çekin her ihtimale karşı takoz koyun frene basın ve gaza yüklenin. devir 1800 - 2100 arasındaysa türbin sağlamdır. devir 2100 ü geçiyorsa türbin arızalıdır , 1800 altındaysada ya motor sorunlu yada türbinde aşırı kavrama söz konusudur. bu aşamada vitesten mekanik ses geliyorsada türbin arızalıdır. bu işlemi sakın 5 saniyeden fazla yapmayın ve yaptıktan sonra 15 dk araç çalışır durumda boşa alıp şanzımanı sogutun. türbinde sıkmayın canınızı en fazla 1 milyara hallederiz
sorun ama şanzımanın içindeki balatalarsa o zaman 1600 1800 arasına çıkar
2500 tl ye komple şanzıman yapılıyor zaten maksimum 2500 olur
mtyarga' Alıntı:maalesef benim aracın arızası şanzumandan... kalkışta zor hareket ediyor, giderken bağırıyor fakat gitmiyor, yokuşlarda neredeyse duracak hale geliyor.. levent bey 2000 lira sıkıştı dedi şanzumana (mi :'( mı bilmiyorum ama ) hayırlı olsun artık... başa gelen çekilir....
türbin ise 0 ını takmak 900 tl , tamiri 600 tl bizzat araştırdım çünkü bende de türbinden şüphelenmiştik
ha sorun türbin dediğimiz tork konvertöründe ise nasıl anlarız? stall test ile.
aracı boşa alın. şanzıman soguk olsun yani zoranmamış olsun. dururken d ye alın , el frenini çekin her ihtimale karşı takoz koyun frene basın ve gaza yüklenin. devir 1800 - 2100 arasındaysa türbin sağlamdır. devir 2100 ü geçiyorsa türbin arızalıdır , 1800 altındaysada ya motor sorunlu yada türbinde aşırı kavrama söz konusudur. bu aşamada vitesten mekanik ses geliyorsada türbin arızalıdır. bu işlemi sakın 5 saniyeden fazla yapmayın ve yaptıktan sonra 15 dk araç çalışır durumda boşa alıp şanzımanı sogutun. türbinde sıkmayın canınızı en fazla 1 milyara hallederiz
2500 tl ye komple şanzıman yapılıyor zaten maksimum 2500 olur