Restorasyon bitti :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mjeliada Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 151
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,326
Ynt: Restorasyon bitti :smiley:

mjeliada' Alıntı:
Rica ederim. Sitede olacaktı Zj alırken nelere dikkat edilmesi gerektiği. onları mutlaka ama mutlaka inceleyin

o yazanları tek tek inceledim. şaşmazsa bir jeep ustasına aracı incelettirdim. yaştan olsa gerek adını hatırlamıyorum :s aracı temiz buldu. zaten aracın periyodik bakım çizelgeleri, faturaları var. sahibi zaten oldukça titiz birisi. dün s60 bakmaya giderken aracı kullandm. aklıı gitti :smiley:)) gelen belirgin bir ses yolda gezinme ve herhangi bir tıkırtı yok farkettiğim.

ara ara forumlarda sizlerin fikirlerini alıp destek isteyeeğim çünkü 4x4 bildiğim bir alan değil...

öte yandan haddim olmayarak... "görmezden gel." demek istedim.

Etiketler

golhiat' Alıntı:
o yazanları tek tek inceledim. şaşmazsa bir jeep ustasına aracı incelettirdim. yaştan olsa gerek adını hatırlamıyorum :s aracı temiz buldu. zaten aracın periyodik bakım çizelgeleri, faturaları var. sahibi zaten oldukça titiz birisi. dün s60 bakmaya giderken aracı kullandm. aklıı gitti :smiley:)) gelen belirgin bir ses yolda gezinme ve herhangi bir tıkırtı yok farkettiğim.

ara ara forumlarda sizlerin fikirlerini alıp destek isteyeeğim çünkü 4x4 bildiğim bir alan değil...

öte yandan haddim olmayarak... "görmezden gel." demek istedim.

:smiley: pekala

kasko bedeli sormuşsunuz ben onu unutmuşum. bildiğim kadarıyla noterde kafalarına göre yazıyorlar. araç 97 ise her halükarda yıllık vergi 2 milyar. seneye yıllık 800 küsüre düşecek. onun içinde mertbirinoğlu var :smiley: çok değerli bir arkadaşımdır ve forumdada harika şekilde insanlara yardımcı olmaktadır. ona bir söyleyin o size vergi düşürme kağıdı gibi birşey yollayacak ve onunla vergi dairesine gidip düşürteceksiniz

mjeliada' Alıntı:
:smiley: pekala

kasko bedeli sormuşsunuz ben onu unutmuşum. bildiğim kadarıyla noterde kafalarına göre yazıyorlar. araç 97 ise her halükarda yıllık vergi 2 milyar. seneye yıllık 800 küsüre düşecek. onun içinde mertbirinoğlu var :smiley: çok değerli bir arkadaşımdır ve forumdada harika şekilde insanlara yardımcı olmaktadır. ona bir söyleyin o size vergi düşürme kağıdı gibi birşey yollayacak ve onunla vergi dairesine gidip düşürteceksiniz

ooooo iş almanyadan iyi vallahi ayak üzeri 1200 tl cepte kaldı. :smiley: şaka bir yana güzel bir dayanışma. temmuz'a kadar süremiz var bu sürede bir çok arkadaşım olacak gibi forumda... bıktırmadıysam son sorum şu olacak alım satım ne tutuyor?

golhiat' Alıntı:
ooooo iş almanyadan iyi vallahi ayak üzeri 1200 tl cepte kaldı. :smiley: şaka bir yana güzel bir dayanışma. temmuz'a kadar süremiz var bu sürede bir çok arkadaşım olacak gibi forumda... bıktırmadıysam son sorum şu olacak alım satım ne tutuyor?

noter ücretimi? 70 tl :smiley:

golhiat' Alıntı:
sadece o mu var? alım satım vergisi felan birşeyler yok mu? ben çok uzun zamandır araba alıp satmıyorum :s

yok öyle birşey sadece 70 tl :smiley: geçici ruhsat veriyorlar sonra emniyet 1 ay içinde ücretsiz gönderiyor :smiley:

golhiat' Alıntı:
öte yandan heyecan ile açmış olduğun konuyu gereksizce doldurdum. özür dilerim.

sorun değil ki :smiley:

mühim olan heyecan ile açmış olduğum konuya, yaptığım onca masrafa , erkeklerin dünyasında bir kadın olarak bu kadar çabama ; birilerinin gelip 'eheheh biliyormusun şundan dolayı şöyle olacak' diye aklınca dalga geçmeye çalışıp Türkçe'yi bile düzgün yazamayan birilerinin yazması

mjeliada' Alıntı:
sorun değil ki :smiley:

mühim olan heyecan ile açmış olduğum konuya, yaptığım onca masrafa , erkeklerin dünyasında bir kadın olarak bu kadar çabama ; birilerinin gelip 'eheheh biliyormusun şundan dolayı şöyle olacak' diye aklınca dalga geçmeye çalışıp Türkçe'yi bile düzgün yazamayan birilerinin yazması

erkek kadın ayrımına girdim direk renk değişimi başladı bende... yok erkeklerin dünyasıysa neden ben bir şey bilmiyorum? çaban bence heyecanınla birleşince bence güzel bir sonuç çıkmış ortaya. eline sağlık ve kesene bereket... öte yandan bence bu tür forumlar paylaşım amaçlıysa başka bir detay olmamalı oluyorsa da görmezden gelinmeli...

bu arada az önce farkettim plaka 06... trafikte görüşürüz umarım...

golhiat' Alıntı:
erkek kadın ayrımına girdim direk renk değişimi başladı bende... yok erkeklerin dünyasıysa neden ben bir şey bilmiyorum? çaban bence heyecanınla birleşince bence güzel bir sonuç çıkmış ortaya. eline sağlık ve kesene bereket... öte yandan bence bu tür forumlar paylaşım amaçlıysa başka bir detay olmamalı oluyorsa da görmezden gelinmeli...

bu arada az önce farkettim plaka 06... trafikte görüşürüz umarım...

yepp 06 plaka ve Ankara. Oran - Tandoğan - Çukurambar üçgeninde görmeniz olası :smiley:

sayın ada siz bunu yapanın terbiyesizliğine verin bence... ben inanamadım bile bayan olduğunuza tebrik ederim bu işle uğraşmak zor fakat gayet başarılı olmuşsunuz... siz bir hanımefendi olarak bunlara kulak asmayın bu gidişle erkekler sizden ders alacak sanırım... hatta türkçe dersi .

mtyarga' Alıntı:
sayın ada siz bunu yapanın terbiyesizliğine verin bence... ben inanamadım bile bayan olduğunuza tebrik ederim bu işle uğraşmak zor fakat gayet başarılı olmuşsunuz... siz bir hanımefendi olarak bunlara kulak asmayın bu gidişle erkekler sizden ders alacak sanırım... hatta türkçe dersi .

:smiley: gülümsedim şu an teşekkür ederim :smiley:

tamam, takoz dedikleri şey burç olmalı. bushing yani ingilizcesi. bizde ses yok gerçi. ancak ön ve arkada track bar ve sway bar ların burçları değiştirkten sonra bile bence hala aracın engebeli yüzey stabilitesi olması gerekenden düşük. bunu eşim söylüyor birde. hala biraz var dedi geçen.o kadar işten sonra yıkıldım :smiley: bende alttaki büyük kolların burçlarını poliüretan malzeme ile değiştirmeyi planlıyorum şimdi. ebay den getireceğim diğerleri gibi ilk denk getirdiğimde.

lassa lastikler ne kadar gürültülü? eski nissanımda vardı bunlardan kumhodan filan iyiydi gürültüsü. yol tutuşuda güzeldi. bu araçta goodrich TA/KO var sanki gürültülüler.

plaka 06 ymış dedikleri gibi,trafikte görürsem kornaya basarım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Çevrimiçi üyeler

Geri