yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Buz torbam yok.yücel hocam buz torbası deneyin torbada daha hızlı sonuç alabilirsiniz.
VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Buz torbam yok.yücel hocam buz torbası deneyin torbada daha hızlı sonuç alabilirsiniz.
Çağdaş marketleri çok seviyorumBugün burada büyük ve güzel bir Çağdaş Markete gittim. Orada hazır buz satıldığını gördüm efendim. Bir torba buz 2,5 tl idi. Tabii benim buza ihtiyacım yoktu almadım. Ben rakı içmem.
Ben de seviyorum. Bugün gittiğim özellikle geniş, ferah rahat bir Çağdaş Marketti.Çağdaş marketleri çok seviyorum
Eskişehir de çok yaygın
CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam buz deyince rakı mı gelıyor aklınıza. Ben buzu severim, limonataya buz koymadan içmem. Rakıya gelince hayatta olmaz. Ben rakıya buz koymam. Zevkle takip ediyoruz, iyi tatiller, mutluluklar.Buz torbam yok.
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Buz deyince aklıma rakı geliyor benim. Ben turizm için eğitildim ve senelerce turistik tesislerde staj yaptım. Bu stajlarımda hep rakı içenlere kovalarca buz yetiştirdim. Ben rakı içmem ama buz denince aklıma rakı gelir.Hocam buz deyince rakı mı gelıyor aklınıza. Ben buzu severim, limonataya buz koymadan içmem. Rakıya gelince hayatta olmaz. Ben rakıya buz koymam. Zevkle takip ediyoruz, iyi tatiller, mutluluklar.