Pirikamp Yollarda (ve Kamplarda) 2020

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 399,702

Gerçekleştireceğim gezenev seyahatinde benimle birlikte gelecek kitaplarımı seçtim ve ayırdım. Resimde gördüğünüz kitaplar Pirikamp'ta (Karavanımın adı) kendine yer bulacak.

VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yücel bey hafta sonu sokaga çıkma yasağı var kamp dışı konaklamada ceza olurmu? O yuzden bende gezimi haftaya pazartesiye erteledim.

Hatırlattığınız için teşekkürler.
Ben karavana geçip bir süre Gölbaşı'da Ulaşan'da kampta kalacağım.
Kampta bir sorun olmaz.
Ekstradan ekmeğimi alır, o günü karavanda atlatırım.
Kampdışında olanların da bir şekilde,
göze batmadan geçirirlerse belki de
bir şey olmaz. Bulunulan yerin kolluk
gücüne, önceden basitçe kendini tanıtmak
çoğu zaman işi çözer diye düşünüyorum.

Bugün evde güzel bir temizlik yaptım. Mutfak lavabasunu, bulaşıklığı, fayansları, ocağı, fırının olduğu bölümü güzeelce temizledim. Tertemiz oldu. Bu da yola çıkma hazırlıklarımdan bir tanesiydi.

Bugün Gölbaşı'daki karavanıma yerleştim. Artık yaz 2020 seferimize çıkmış sayılırız. Şu andan itibaren kampta yaşıyoruz.

VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Resimde mor olan benim termosum arkadaşlar. Çayım güzeeeelce demlendi mi, onu termosa koyuyorum. Sonra bütün gün canım çay istedikçe içiyorum. Böylece önemli miktarda tüpgaz ziyan olmamış oluyor.

Yücel Bey,
bi ara güney karavana uğrayıp karavan camı sorucam. karavanınızın camlarından memnun musunuz?
su alma ya da uzun yolda toz alma gibi problemleriniz oldu mu? şöyle olsaydı daha iyi olurdu diyebileceğiniz şeyler var mı? karavanımın ön tarafına cam taktırmak ya da alıp kendim takmak istiyorum...

Merhaba Sn.Tekelimustafa,
Güney karavanlardaki camlar çok sağlam fitilleri olan camlar değil. Kapandığında bile sağda solda 3-4 mmlik açık yerler kalıyor. Su almıyor ama ön camda olursa belki alabilir de.