Pirikamp Yollarda (ve Kamplarda) 2020

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 370,287
Bu yaz çok sevdiğim Cumhuriyet Kampa gitmeyi oradaki ağacın altına karavanımı parkedip gölgesinde ense yapmayı çok isterim. Ama corona düşündürüyor. Bakalım, Mevlam neyler, neylerse güzel eyler...

Bugün Ostim'deki Matbaacılar sitesine gittim. Kargocuların yanlış gönderdiği bir gönderiyi düzelttim. Farkına varmasak gidecek diğer bir Yücel Gündüz'e kargo.
Bu arada kargo ile gelen dolabım. İlk defa üç sistem dolabım olacak. Umarım kargodan sağlam çıkar. Yanlışlık nedeniyle bir gün geç gelecek kargom ama umarım gelecek.

Aslında covid yüzünden şehirdışına çıkmazsam Ankara'da beni mutlu edecek çok sayıda yer var. Problem benim bilmediğim yerlere çekme karavanla sürmeyi sevmemem. Ama olsun bir kere öncesinde sadece çekici aracımla giderek bu yerlerin yol durumlarını öğrenebilirim. Bu yazı Ankara'dan çıkmadan böyle keyifli bir şekilde geçirmeyi planlıyorum.

Aslında covid yüzünden şehirdışına çıkmazsam Ankara'da beni mutlu edecek çok sayıda yer var. Problem benim bilmediğim yerlere çekme karavanla sürmeyi sevmemem. Ama olsun bir kere öncesinde sadece çekici aracımla giderek bu yerlerin yol durumlarını öğrenebilirim. Bu yazı Ankara'dan çıkmadan böyle keyifli bir şekilde geçirmeyi planlıyorum.

yucel hocam, 90 li yillara kadar ulkemiz ve insanimiz icin en buyuk ovunc kaynagi kendimize yetebilmekti. kanaat ve sukur vardi, bereket vardi. gun gectikce ac gozlu olmaya basladik. elimizdekiler yetmemeye basladi halimize sukretmeyi biraktik hep beraber gozumuzu yukari diktik ve sikayete basladik. dogal olarak bereket bizi terketti. ne kadar harcasak gozumuz doymaz ne kadar kazansak yetmez oldu. eskiden evin babasi calisir kazanci ailesine yeterdi simdi butun aile calissa yetmiyor. halbuki durup nefes alsak ve dusunsek, hayatimizdaki fazlaliklardan kurtulsak her sey daha guzel olacak. sadeligin guzelliginin farkina varacagiz. ben de sizin gibi elimden geldigince sade bir yasamdan yanayim. basta dusuncesi bile zor geliyor ama ilk adimdan sonrasi cok kolay. hele benim gibi o guzel zamanlari kismen yakalayanlar icin ....

yucel hocam, 90 li yillara kadar ulkemiz ve insanimiz icin en buyuk ovunc kaynagi kendimize yetebilmekti. kanaat ve sukur vardi, bereket vardi. gun gectikce ac gozlu olmaya basladik. elimizdekiler yetmemeye basladi halimize sukretmeyi biraktik hep beraber gozumuzu yukari diktik ve sikayete basladik. dogal olarak bereket bizi terketti. ne kadar harcasak gozumuz doymaz ne kadar kazansak yetmez oldu. eskiden evin babasi calisir kazanci ailesine yeterdi simdi butun aile calissa yetmiyor. halbuki durup nefes alsak ve dusunsek, hayatimizdaki fazlaliklardan kurtulsak her sey daha guzel olacak. sadeligin guzelliginin farkina varacagiz. ben de sizin gibi elimden geldigince sade bir yasamdan yanayim. basta dusuncesi bile zor geliyor ama ilk adimdan sonrasi cok kolay. hele benim gibi o guzel zamanlari kismen yakalayanlar icin ....
Size katılıyorum.

Evi süpürdüm, Yerleri sildim, lavaboyu fırçaladım,
içerideki eşyaların tozunu aldım.
Bugün epey iş yaptım.
Ee ev istiyor temizlik yapılsın.
Ben de yapıyorum.
Çok iyi ev idare ederim.
Çok şükür.

Şimdi de Behzat izliyordum. Behzat izleme saatimi akşam sekize aldım. Normalde gece birde izliyordum. Tabii bitmesi ikibuçuk oluyordu. Ama 22'sinden sonra öğretmenlerin mesleki çalışmaları için Karagedik'te olacağım. Gündüz uyumayı bırakmam lazım. Bu yüzden şimdiden hazırlık yapayım dedim.
Belki karavanımda kalacağım, Belki karavanı da Karagedik'e götürüp öyle karavanda kalırım. Karavan epey kolaylık sağlayabilir ve ben de karavanımla vakit geçirip mutlu olabilirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR