yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Bu yaz çok sevdiğim Cumhuriyet Kampa gitmeyi oradaki ağacın altına karavanımı parkedip gölgesinde ense yapmayı çok isterim. Ama corona düşündürüyor. Bakalım, Mevlam neyler, neylerse güzel eyler...
Allahaşükür yetiyorum be Salih bey!...Yucel bey dolabınızı guzel kamplarda kullanırsınız ınsallah..
Kendı kendıne yetebılıyorsan ne mutlu sana..
Hayırlı aksamlar....
Size katılıyorum.yucel hocam, 90 li yillara kadar ulkemiz ve insanimiz icin en buyuk ovunc kaynagi kendimize yetebilmekti. kanaat ve sukur vardi, bereket vardi. gun gectikce ac gozlu olmaya basladik. elimizdekiler yetmemeye basladi halimize sukretmeyi biraktik hep beraber gozumuzu yukari diktik ve sikayete basladik. dogal olarak bereket bizi terketti. ne kadar harcasak gozumuz doymaz ne kadar kazansak yetmez oldu. eskiden evin babasi calisir kazanci ailesine yeterdi simdi butun aile calissa yetmiyor. halbuki durup nefes alsak ve dusunsek, hayatimizdaki fazlaliklardan kurtulsak her sey daha guzel olacak. sadeligin guzelliginin farkina varacagiz. ben de sizin gibi elimden geldigince sade bir yasamdan yanayim. basta dusuncesi bile zor geliyor ama ilk adimdan sonrasi cok kolay. hele benim gibi o guzel zamanlari kismen yakalayanlar icin ....