Ben çin malı webastoların tehlikeli olduğunu düşünüyorum. Bence canınızı ona emanet etmeyin.
Ne bir servisi ne garantisi olan bir mal. Siz buna hayatınızı emanet etmekten bahsediyorsunuz. Ne için altı üstü bir kere vereceğiniz binbeşyüz lira fark için. Kusura bakmayın benim aklıma yatmıyor. Ben hayatımı bu alete emanet edip karavanda uyuyorum. Çin işi kullanan kullansın bana bedava gelse söker atarım.
Umalım ki hayrı görülsün. Ne diyelim? Biz görevimizi yaptık.Dün bir az daha araştırdıktan sonra linkteki ürünü sipariş verdim. Sipariş vermemdeki etmen çok insanın bu ürünleri satın alması oldu.En ufak bir olumsuzluk görürsem hurdacıya veririm.
Page Not Found - Aliexpress.com
tr.aliexpress.com
Yücel hocam cevapların için çok teşekkür ederim. Forumda her zaman herkese tecrübelerinle destek olan bir gezenbilirsicin .Artık hayırlısı diyelim , dediğim gibi riski gördüğüm anda çöpUm
Umalım ki hayrı görülsün. Ne diyelim? Biz görevimizi yaptık.
teslimat süresi ne kadar dikkat ettiniz mi? en yakın olanı 40 gün civarı gözüküyor. çin den seçtiyseniz 2 agustos teslim diyor.Dün bir az daha araştırdıktan sonra linkteki ürünü sipariş verdim. Sipariş vermemdeki etmen çok insanın bu ürünleri satın alması oldu.En ufak bir olumsuzluk görürsem hurdacıya veririm.
Page Not Found - Aliexpress.com
tr.aliexpress.com
3-4 gün sonra kargoya verilecek.Bu amerikadan gelecek.15 Hazirana kadar gelmez ise para iadeteslimat süresi ne kadar dikkat ettiniz mi? en yakın olanı 40 gün civarı gözüküyor. çin den seçtiyseniz 2 agustos teslim diyor.