Parayı fazla önemsemeden bir hayat yaşadım. Babam hastalanınca paranın önemli olabileceğini ve gerçekten bazı şeyleri çözebileceğini öğrendim. Ama akabinde yine parasız hayatıma geri döndüm. Bazı abiler kendini parasıyla farklı görüyor. Onların insanlığı o kadar. Biz onlardan değiliz. Biz kampçıyız. İnsanlardan rahatsız olan tiplerden değiliz. Böyle bir tipseniz hiçbir yerde mutlu olamazsınız. Dünya size dar gelir. İnsanları sevmeye çalışın. En azından bunu deneyin. Benim para ile ilişkim çok sıkıfıkı değil. Bu yüzden Avrupa gezileri gibi pahalı eylemlere girmiyorum. Beni mutlu eden yerlerde mutlu olmaya çalışıyorum. Birtakım insanlar bizi dışlıyor biliyorum ama umrumda değil. Hiç kimse meseleyi onlar gibi anlamaya ve bu hobiyi onlar gibi yaşamaya mecbur değil. Biz de varız. Buradayız... Belki de kampçılık yeni bir viraj alacak. Belki karavanların artması zaman içerisinde kampinglerin de artmasını getirir. Bizlerin daha çok seçeneği olur belki... Biz yurtiçi kampçısıyız. Kamp yapabileceğimiz yerlerin çeşitlenmesini diliyoruz. Ama insanlar da buralara ilgi göstermeli, talep artmalı. Dağın başında atıl yatırımlar olarak boş kalmamalı yerlerimiz. Bursa'daki Misi kamp Eray Bey ile güzel bir atılım yaptı. Aynısını Kayseri'den, Maraş'tan, Gaziantep'ten, Sivas'tan, Elazığ'dan Eskişehir'den bekliyoruz. Bu altyapının oluşması için gerekli talebin artacağını ümit etmekteyim.
VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi