Pirikamp Yollarda (ve Kamplarda) 2020

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 341,888

Kafayı bozacam alacam bir J9 o olacak!...
Yücel bey sizin connectin arkasına az maliyetle kamp ekipmanı monte etmek mümkün örnekleri var. Çekme karavanı satarsanız maliyetini karşılar fazlasıyla. Üstelik kısa zamanda halledilmesi mümkün. Araştırmanızda fayda var.
 


Connectin arkasında kamp malzemelerim var. Ayrıca karavan çekerken bagajı kullanılıyor. Bu yüzden connectin bagajını kaplayacak bir şey yaptırmıyorum. Çadırımda yatmayı tercih ediyorum Güçlü ile gezerken...
 





Arkadaşlar,
Dostluk önemli bir değerdir. Çabuk vazgeçenlerden, sırtını dönenlerden dost olmaz.
Biz de dostu düşmanı gördük. Hala dosta düşmana karşı bu yollardayız.
 

Geçen yaz, kış için hazırlayıp dondurucuya koyduğum Ayaş domateslerim neredeyse tükendi. Bu yıl yenilerini yapmak umuduyla. Umarım yine güzel Ayaş domatesi bulurum.
 

Bugün biraz Moviemax'e takıldım. Alfa Kurt adlı 2018 yapımı çok güzel bir film izledim. Film 20000 yıl önce geçiyor. Gerçekten hoş bir filmdi.
 

Geçen yaz, kış için hazırlayıp dondurucuya koyduğum Ayaş domateslerim neredeyse tükendi. Bu yıl yenilerini yapmak umuduyla. Umarım yine güzel Ayaş domatesi bulurum.

Hocam domates dondurmayı hiç denemedik, kullanırken koku ve bozulma olmuyor mu?
 
Son düzenleme:



Hocam domates dondurmayı hiç denemedik, kullanırken koku ve bozulma olmuyor mu.
Merhaba,
Küp küp doğrayıp, buzdolabı poşetine sarınca hiçbir sorun olmuyor. Ne koku, ne bişey... Mikrodalgada çözdürüp yemeklere direk kullanıyoruz. Ben geçen sene beş kilo domatesten yaptım. Bana bütün kış gitti.
 







keyifli kamplar Yücel Hocam

Ev kira ise karavanı park yerine koyabileceğin bir eve taşınabilirsin