Pirikamp Yollarda (ve Kamplarda) 2020

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 402,847
Ucunda bir kamp yeri olabilen her rota benim için bir destinasyondur. Devletimizden kamp yeri bulunan şehirleri arttırmasını bekliyoruz. Karavanı aldık, yatırımı yaptık, eksikleri tamamladık. Sıra geldi artık gezmeye...

VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

birde biz yatırımı yapabilseydik iyiydi. Bugün Ender Beyle görüştüm teslim tarihi Eylül olur diyor ne yapacağız bilemiyorum

Arkadaşlar,
Benim Pirikampım basit bir Güney Karavancık olabilir ama ben onu dişimden tırnağımdan ayırdım da, namusumla çalıştım da aldım. Dolayısıyla benim için değerlidir. Her karavanım gibi bu karavan da benim yüz binlik karavanımdır. Ben bu hobide şu anda çekme karavan aşamasındayım. Elbet bir gün Motokaravan evreleri de olacaktır. veya olmayacaktır bilemiyorum. Bunu da zaman gösterecek. Ama ben bu hobide gidebileceğim son noktaya kadar giderim inşallah.

Karanfil kokuyor cigaram cigaram...
Dağlarına bahar gelmiş memleketimin...

VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evdeki radyomun flash belleğe kayıt yapabildiğini keşfettim. Karavanımla sık sık hiçbir kitle iletişim aracının çekmediği yerlerde olmaktayım. Bu gibi durumlar için Radyo MAX'ın kaydını alacağım flash belleğe. Ama flash belleğim karavanda önce gidip onu almam lazım. Gerçekten bir radyo olsun bir ses olsun çok ihtiyaç duyuyorum bazen...