Pirikamp Yollarda (ve Kamplarda) 2020

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 370,245
Arkadaşlar,
Bu işler paraya göre, imkana göre. E bizim de bir imkan durumumuz var. Öyle çok uzak yerlere gezemiyoruz biz. Kendi gitmeyi, olmayı sevdiğimiz güzel yerler var. Oralara kaçıyoruz. Bir şekilde kendimizi oyalıyoruz. Gerçekten imkanlar elvermedi mi söylenecek bir şey kalmıyor. Elden de bir şey gelmiyor... Kimseyle aşık atamayız biz. Biz bir Garip'iz...

Off, Bugün Behzat Ç'nin onuncu bölümünü seyrettim yok böyle bir dizi. Her gün bir bölüm izliyorum. Zamanında izlemeyen arkadaşlar varsa şiddetle tavsiye ederim. Tabii böyle polisiye dizileri sevenlere tavsiye ederim.

Sevgili gençler,
Şöyle bir kamp düzenlesek de havamızı bulsak...
Gerçi kamp düzenledik mi de pezevenk diyorlar(mışşş) arkamızdan,
Dinimize küfreden müslüman olsa...
HAHAHA!!!!
Kırdım lan kabuğumu ben,
Var mı bu sitede benim özel hayatıma karışacak babayiğit?...
Kamplarda görüşelim.
Korkmayın, benim silahım hep kurusıkı...
HAHAHA!!!
Size bir demet kırmızı karanfil getiririm belki de...
HAHAHA!!!!
Sevgiyle...

Not:Arkanızdan konuşulanlarla uğraşma çabanız boşuna. Böyle bir çaba sonucunda sadece kendinizi yıpratırsınız. Kim söyledi diye sorun, kendiliklerinden ortaya çıkamıyorlarsa bu konuyu kapatın gitsin. İnsanların büyük bölümü bazı insanlara kıl olurlar ve arkasından konuşurlar. Bu tip şeyler yüzünden hayatı kendinize zindan etmeyin. Size arkanızdan ne konuşurlarsa konuşsunlar bir zarar veremezler. Bunu hiç unutmayın gençler. Kamplara gidin ve keyfinize bakın ama sakın haa yasaklı maddeler kullanmayın. Bunun dışında kimse size asla bir zarar veremez. Hele de arkanızdan konuşarak. Siz biricik ve bu dünyadaki en değerli varlıksınız. Her ne olursanız olun. İstediğinizi olmak da sizin hakkınız. Bunlar herkese söyleniyor ama fayda etmiyor biliyorum. Çünkü fayda etmesi için sizin kabuğunuzu kırmış olmanız gerekiyor. Herkesin kabuğunu kıracağı bir nokta var. Ben kabuğumu kırdım mesela. Bana ne derlerse boş. Beni üzmez. Bu yüzden de kimse benle uğraşmaz. Onlar hep bunu takacak insanlara hayatı zindan etmeye çalışırlar. Kimseye yem olmayın. Hayat sizin. Bana kampciyiz@gmail.com dan ulaşabilirsiniz. Gerekirse. Ben görmüş, geçirmiş, yaşamış bir ağabeyimdir. Sizi dinlerim. Aklınızın bir köşesinde bulunsun.

Evimizdeyiz... 756357c4bf73f1f3987a8f5e8891b608.jpg

VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarın bir motosiklet alıp sırtıma da bir çadır takıp bütün ülkeyi gezmeye gidebilirim. Ben bir kampçı gezginim ne yapacağım hiç belli olmaz. Benim için kamp yapmak için her yol muteberdir. Karavan, otomobil, otostop. Hepsini yapabilirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,572
Kaydolan Son Üyemiz
sadikabi

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR