Arkadaşlar,
Özel hayatını gizli yaşamak isteyen insanların,
Özel hayatının gizliliğini Forum gibi mecraları kullanarak ihlal ederseniz,
Bunun cezası 1 yıldan 3 yıla kadar hapistir.
2013 yılında bir olay yaşadım,
Babam beyin kanseriydi ve eşim beni boşuyordu,
İznik'te bir kampa katılmak istedim.
Bir web sayfası çerçevesinde şiddetle tahkir edildim.
Hakkımı kanun ile de arayamadım.
Bana biz kimin ne olduğunu biliyoruz demişti zat-ı şahane'nin birisi.
Onların o gece, o forumda yaptıkları pislikler yüzünden (Ayrıca yaşadığım ağır depresif durumlar da var. Ayrıca bireysel yatkınlık da hastalığımda inkar edilemez.) çok ciddi bir şekilde hasta oldum,
Akıl hastanelerine düştüm,
Pek çok defa intiharı düşündüm ve başımdan da bir sürü korkunç ama ders verici olay geçti.
Uzun lafın kısası,
Aynı şey bir daha olursa affetmem,
Hakkımı sonuna kadar ararım.
Bu böyle biline.
Bu forumda benimle Forumdaşsanız,
1-Benim bir birey olarak, özel hayatımı gizli yaşamak istememe saygı duymak zorundasınız.
2-Benden bu konuda konuşmamı beklememelisiniz. (Size yada herhangi birine bir şey açıklamak zorunda değilim)
3-Her zaman kendimi (veya haklarımı) savunacak kadar güçlü olamayabilirim. Gerekirse hakkımı forum sahibi veya görevliler olarak sizler savunacaksınız.
4-Benim özel hayatım kimseyi hiçbir nedenle ilgilendiren bir konu değildir. Bu sizi de ilgilendirmez bir başkasını da.
5- Özel hayatım nedeniyle (Özel hayatım her ne olursa olsun) kimseden alçak değilim, kimsede benden yüksek değil. Bu asla değişmeyecek.
6-Dedikodu ile insanlara gerçek zararlar da verilebiliyor (En azından yıpratma yapılıyor) ama bunu neden isteyesiniz ki? Hem dedikodu çok günahtır. yapmayın.
Bunu okuyanlar isterlerse internnetten özel hayatın gizliliği hususunda daha çok okuyup öğrenebilirler. Ben kanunları kopyalayıp buraya getirmedim. Kimse hakkında hukuki bir şey yürütmüyorum. Bana yapılanları da Allah'a havale ettim. Yaşadığım sıkıntıları ise sadece ben biliyorum.
Son olarak arkadaşlar, Türkiye Kamp Karavan Derneği üyesiyim. Kimseye kızmadım da küsmedim de. Ekonomim yettiği kadar kamplarda olmaya çalışıyorum. Kimseyle bir benlik mücadelesi yürütmediğim gibi kimseye karşı bir suçlama veya kindar bir nedenle bunları yazmadım. Ne kadar ömrüm vardır bilemem ama ömrüm vefa ettiğince kamplardayım. Ben bu meseleye kendimce yeterince açıklık getirdiğimi düşünüyorum. Ben herkesle yanyana gelebilen bir kampçıyım. O gece benim hakkımda kötü şeyler yazmış veya bir nedenle, herhangi bir zamanda kötü bir söz söylemiş, Dost gibi görünüp arkadan vurmuş, öyle yapmış böyle yapmış bilmem ne... Hiç önemli değil. Sonuçta bunu yapsa bile, bununla bile bana gerçek bir fenalık yapamadı. yapamayacak da. Önemli olan bu.
Özgür yaşamaya, özgürce paylaşmaya devam edeceğim.
Dedikodusuz ve virüssüz bir yaşam dilerim herkese...
Bu mesaj kimseden cevap alınmak için yazılmadı.
Daha çok özgür bir bildiridir.
Bir daha benzer konuları hiç konuşmamayı dilerim.