yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Büyük önderim, Rahmetlerle, ışıklar içinde uyu.
Mobil malesef çok pahalı ve sınırlı.Hocam sizlerden haber almak güzel. Belki ev internetinizi de telekomdan değil de mobil operatörlerden alabilirsiniz, o zaman taşınabilir wifi modemle heryerde çok internetiniz olur.
Bu arada Gölbaşı Ankara için sanırım çölde vaha gibi.
Mobil internet çok pahalı.Turkcell Superbox var ama o da hayli miktarda fiyatını artırmış.
Yılbaşı biletleri satışa çıkmış. Hemen biletlerimi alıp yüz milyon lira için hayallerimi kurmaya başladım. Belki de bu yılbaşında zengin olurum. )Mobil internet çok pahalı.
Ah sevgili hocam..Yılbaşı biletleri satışa çıkmış. Hemen biletlerimi alıp yüz milyon lira için hayallerimi kurmaya başladım. Belki de bu yılbaşında zengin olurum. )
Bunlar sizin görüşleriniz saygı duyarım. Siz de benim zevkime saygı duymalısınız.Ah sevgili hocam..
Piyango olayı artık özelleştirildi.. belki biliyorsunuzdur...artık kimseye çıkmıyor. sistem kendi içinde hile üzerine kurulmuş. sürekli kasa kazanıyor. şinik kafalı mafya eskisi tüpçüye para kazandıracağınıza mobil internet hattınıza GB yükleseydiniz daha iyi olurdu. kısa bir süre dahi olsa özgürce eba derslerinizi yapardınız.
ben hep söylerim. piyango enayi vergisidir. çeyrek enayiler çeyrek bilet alır. tam enayiler tam bilet alır.
Afiyet olsun Yucel bey hocam ..Hayırlı aksamlar..Bugün de karavanım Piri-Kamp'ımda kahvemi içtim. Karavanın olduğu yerde kahve içmek için bile karavan sahibi olunur bence...