Pirikamp Yollarda (ve Kamplarda) 2020

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 369,972

Ulaşan'ın ücreti yüksek ama her zaman istediğim kadar kalma hakkı veriyor. Üstelik sınırsız elektrikle birlikte. Karavanımı uzak bir kampa koysam kışın özlerim. Ulaşabileceğim bir yerde olması daha güzel.

Ulaşan'ın ücreti yüksek ama her zaman istediğim kadar kalma hakkı veriyor. Üstelik sınırsız elektrikle birlikte. Karavanımı uzak bir kampa koysam kışın özlerim. Ulaşabileceğim bir yerde olması daha güzel.
Ender ağbinin yeri çok mu uzak oluyor hocam ? Ücret sanırım 150 tl

Ender abinin yeri sadece karavanın durması için düşünülebilir. Ama tabii ki çok uzak. Gölbaşı'da bazen karavanda kalıyorum. Özellikle okul olduğu zamanlar karavanda aktif olarak kalıyorum. O iş orada olmaz.

Aslında şimdiki okulumu yazarken Kayaş'ta da bir okul bana açıktı. Önceliği Gölbaşı'na verdim. Sanıyorum daha çok köye benzediği için Karagedik yazdım başa ve geldi. Eğer Kayaş yazmış olsaydım Ender Abi'nin yeri olurdu.

Ender Abi'nin yeri'nin çıkışı doğrudan caddeye açıldığı için biraz tehlikeli. Oradan karavan çıkarmak biraz zahmetli oluyor. Bir de eskiden beri oraya kalmak için ısınamadım. Daha çok bir otopark gibi orası. Yapılmış karavanlar için de bir depo.

Güney Karavan'ın yerinde ısınmak için elektrik de kullanılamıyor. Ama karavanı koymak için en uygun yer. Ama bana aynı zamanda Gölbaşında bir ev görevi görüyor karavanım. Karavanı Kayaş'a koyarsam bu imkandan mahrum kalmış olacağım.

Şimdilerde sabit kalan bir kişi varmış. Eskiden ilgilenen de pek yoktu. Oraya gittiğimizde yalnız olurduk.

Yine de Ender Abi'nin yeri de önemli bir seçenek bu ihtiyaç için biçilmiş kaftan.

Güçlü'mü çalıştırdım ve sevdim. 3601685782ae49be2bb200ff025e3ac2.jpg

VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ender abinin yeri sadece karavanın durması için düşünülebilir. Ama tabii ki çok uzak. Gölbaşı'da bazen karavanda kalıyorum. Özellikle okul olduğu zamanlar karavanda aktif olarak kalıyorum. O iş orada olmaz.

Aslında şimdiki okulumu yazarken Kayaş'ta da bir okul bana açıktı. Önceliği Gölbaşı'na verdim. Sanıyorum daha çok köye benzediği için Karagedik yazdım başa ve geldi. Eğer Kayaş yazmış olsaydım Ender Abi'nin yeri olurdu.

Ender Abi'nin yeri'nin çıkışı doğrudan caddeye açıldığı için biraz tehlikeli. Oradan karavan çıkarmak biraz zahmetli oluyor. Bir de eskiden beri oraya kalmak için ısınamadım. Daha çok bir otopark gibi orası. Yapılmış karavanlar için de bir depo.

Güney Karavan'ın yerinde ısınmak için elektrik de kullanılamıyor. Ama karavanı koymak için en uygun yer. Ama bana aynı zamanda Gölbaşında bir ev görevi görüyor karavanım. Karavanı Kayaş'a koyarsam bu imkandan mahrum kalmış olacağım.

Şimdilerde sabit kalan bir kişi varmış. Eskiden ilgilenen de pek yoktu. Oraya gittiğimizde yalnız olurduk.

Yine de Ender Abi'nin yeri de önemli bir seçenek bu ihtiyaç için biçilmiş kaftan.
En azından acil durumda elde bir dersin

Benden bu kadar efendim. Bugünlerde online derslerim oluyor, çok oturmuyorum geceleri. Zaten okul da açılacak. Çok yakında Güçlü'mle yine okul yollarında...

VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR