yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Bir kitap daha bitti: Ernest Heminway – Yazma Üzerine
Yeni bir kitaba başladım: Stephen KİNG Yazma Sanatı. Aslında daha önceden İnternetten PDF'sini bulup okumuştum. Bu ikinci okuyuşum olacak. Bu kitap yazarın yazma üzerine çok önemli duygu ve düşüncelerini ve deneyimlerini konu alıyor. Benim gibi bir gün yazmayı hayal eden birisi için önemli bir kitap.
Zaman zaman parça parça bir şeyler yazdım. Özellikle kısa öyküler. ama olmuyor. Bunlar daha çok alıştırma mahiyetinde. Gerçek bir hikaye yok ortada. Çok geniş dünyalar yaratacak hayal gücünü kendimde bulamadım. Entellektüel birikimim de henüz yeterli seviyede değil. Ama bir gün yazmak en önemli hayalim. Ama bunun için hem çok okumam hem de çok çalışmam gerekir. Yazma ile ilgili teknikler konusuna da değinen bir kütüphane rafı dolusu kitabım var. Bu konuyla ilgili bilgi ve becerimi önümüzdeki zamanlarda arttırmaya çalışacağım. Emeklilikte yapacak bir işe ihtiyacım var. Yazmak hayalim.Hocam bence kitap yazma hayalinin yanında siz eskizlere başlamışsınızdır bile.
Zaman zaman parça parça bir şeyler yazdım. Özellikle kısa öyküler. ama olmuyor. Bunlar daha çok alıştırma mahiyetinde. Gerçek bir hikaye yok ortada. Çok geniş dünyalar yaratacak hayal gücünü kendimde bulamadım. Entellektüel birikimim de henüz yeterli seviyede değil. Ama bir gün yazmak en önemli hayalim. Ama bunun için hem çok okumam hem de çok çalışmam gerekir. Yazma ile ilgili teknikler konusuna da değinen bir kütüphane rafı dolusu kitabım var. Bu konuyla ilgili bilgi ve becerimi önümüzdeki zamanlarda arttırmaya çalışacağım. Emeklilikte yapacak bir işe ihtiyacım var. Yazmak hayalim.
Henüz olgunlaşmadım diye yazma işini erteleme hocam. Yazmaya sürekli devam et ve son yazdıklarınla ilk yazdıklarını karşılaştırdığında aldığın yolu göreceksin. Yazmak eylemi bıçak bilemek gibidir. Yazdıkça ustalaşırsın ve kaleme hükmetme gücün artar. Bence erteleme yaz hocam.Aslında Watpad'de bir hikayem var.
Karavanlı bir hikaye
okumak isteyenlere...
Ali Rıza ve Sıdıka
Ali Rıza bey ve karavanı Sıdıka'nın yol macerası.
Ali Rıza ve Sıdıka - Bölüm 1 - Wattpad
Read Bölüm 1 from the story Ali Rıza ve Sıdıka by yugunduz (yücel gündüz) with 24 reads. yol, yolculuk, karavan. Yine bir gün Sıdıka'nın içerisinde otururken y...www.wattpad.com