Pirikamp Yollarda (ve Kamplarda) 2020

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 402,847
Arkadaşlar,
Ben karavancı olduğum kadar aynı zamanda bir okurum ve bu benim iki önemli hobim birbirine geçmiş durumdadır. Çünkü ben karavanımda çoğunlukla okurum. Lütfen beni 1000Kitap'taki profilimden de takip edin.

Bugün güzel bir hamsi tava yaptım, yanında salatasıyla bu balık sezonunun ilk hamsisini böylelikle evimde pişirmiş oldum efendim.

Arkadaşlar,
Bugün de çekici aracımız, Güç kaynağımız, Güçlü ile çıkıp Ankara caddelerinin tozunu attırdık biraz. Sonra marketten öteberi alıp evimize geldik.

Son zamanlarda Motokaravanlar öylesine pahalılandı ki, malum sitede iyi bir karavan da bulmak zor. Daha minibüsten dönüşememiş araçlara bile 50-60 lira yazıyorlar. Zaten Tüketici Kredileri de 36 aya indi. Zaten alım gücümüz yok da. Bari elimizdekini iyi bakalım diyoruz hiç bir değişiklik düşünemez olduk. Bu sene yine kamp fiyatları uçtu gitti. Bunun kışın karavanı koruması barındırması derken eskiyen kırılan derken karavan işi gerçekten maliyeti de beni üzüyor. Bazen satayım gitsin diyorum kendiliğimden açıkçası. Tabii çok seviyorum karavanı ama maliyeti çok fazla. Senede on gün tatil için karavan barındırmaya değmez. Kışın da kullanıyoruz neyse ki. Kamp yeri ücretleri de uçuyor bazı yerler. İnsan yeterince zevkini çıkaramadan dönmek zorunda kalıyor maliyetten ötürü gittiği yollardan. Ama tatil için kiralık devremülkler gibi çok uygun seçenekler de var. Karavan tatili pahalıya geliyor.

Bana bir Hymer kamp 55 çok yakışırdı ama malesef Akçeli durumlar... Yüz binlik karavanlar bizim neyimize? Güneycikle yola devam...