Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son zamanlarda aradığım pek çok kitap satışı yok veya tükenmiş oluyor malesef. Uyarı listesine ekliyorum ama şimdiye kadar oradan da olumlu bir sonuç çıkmadı hiç.
Evden çıktık ve Eskişehir yolundaki galeri Cankay'a geldik. Ama kayda değer bir karavan yok. Olanların fiyatları çok pahalı. Fiyatı uygun olanı biz beğenmiyoruz. Durum böyle...
VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cankay açık değildi, Bu nedenle karavanların içlerine bakamadım. Ama çok da önemli değil. Çarık çürük arabalar sırf adı karavan olduğu için 90 binden başlıyor. İnanılmaz.
Bugün Cankay'a giderek çekici aracım Güçlü ile Ankara caddelerinde turladım. Sonra da markete gidip eksik gedik bir şeyleri aldım. Allaha şükür evceezime geldim.
Ne çok özlemişim ütüyü, Marttan beri elime ütü değmemişti. Eminim okulun yollarını da çok özledim ben. Hem çalışkan bir öğretmenim ben. Memleketimin hizmetindeyim efendim. Yarın hem karavana hem de Karagedik'e...