yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Sivrihisar opetteyim. İki tane kahve içtim. Üstüne de çayımı demliyorum. Bunlar benim zevk anlarım. Yolda da olsam, kampta da karavanımda olmak benim için bir zevk.
Arabayı durdurduktan sonra üç sistem dolabı gazla çalıştırdım. Dolabın içinde ıvır zıvır ve benim mutlaka soğukta saklanması gereken iğnelerim var. Yani yeni dolaba bu gezide çok iş düşecek. Kampdışı durumlarda bizi kurtarmasını umuyorum.
Güçlü'nün arka koltuğunda onun yeri. Camları hafif açtım. Yeterli olacaktır.Dolabın sizi üzmeyeceğinden emin olun hocam, yalnız dolabı nerede kullanacaksınız bilmiyorum karavanda bildiğim kadarı ile ona uygun havalandırma tertibatı yok. Bence Güçlü nün bagajında kullanıp camıda bır tık açık bıraksanız sizin için daha güvenli olur.
Güçlü'nün arka koltuğunda onun yeri. Camları hafif açtım. Yeterli olacaktır.Dolabın sizi üzmeyeceğinden emin olun hocam, yalnız dolabı nerede kullanacaksınız bilmiyorum karavanda bildiğim kadarı ile ona uygun havalandırma tertibatı yok. Bence Güçlü nün bagajında kullanıp camıda bır tık açık bıraksanız sizin için daha güvenli olur.
Teşekkürler Efendim.Hayırlı yolculuklar takipteyiz.
Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim Sn. gezgin14.Afiyet olsun iyi yolculuklar Yücel Hocam
Karavanımdayım, Yemeğimi yedim, çayımı içtim keyfim yerinde çok şükür...Hayırlı yolculuklar Yucel bey ..keyıflı kamplar olsun ...hayırlı aksamlar.....
Size de hayırlı akşamlar olsun.Hayırlı yolculuklar Yucel bey ..keyıflı kamplar olsun ...hayırlı aksamlar.....