Pirikamp Yollarda (ve Kamplarda) 2020

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 398,693
Karavanda hafif müzik ve heyecanlı bir kitap, işte hayat bu. Kim demiş karavancılık yapmak için ille uzak ve pahalı yerlere gitmek gerek diye?

Arkadaşlar biliyorsunuz bir Gezen karavancılık var ki bunlar serseri mayın gibi oradan oraya gezerler. Bazen de benim de yaptığım gibi kamptan kampa atlayarak gezerler. Bunun dışında bir de Kalan karavancılar vardır. Bunlar bir yere gider ve orada kalırlar. Ve işleri bitince de geri dönerler. Ben bu sene daha çok kalan karavancılık yapmaya karar verdim. Çeşitli kamplarda kalarak geçireceğim bu yazı. Belki küçük geziler yaparım. Belki onu da yapmam bilemiyorum.

Bu seneyi düşündüğümde yaşadığımız olağandışı durumları da dikkate alarak şehir dışına çıkmamayı düşünüyorum. Çünkü yalnız seyahat ediyorum ve korona geçirirsem başka illerde benimle ilgilenecek hiçkimsem yok. Bu durumda yollara çıkmak istemiyorum haliyle. Zaten ekonomik zorluklar da var. En iyisi kendi ilim ve kendi kampım.

Bugün de karavanımda uyandım. Kahvemi içtikten sonra kendime çayımı ve kaşarlı tostumu yaptım. Karavanda ocakta ısıtılan tost makinem standarttır.

Kampta olmama rağmen internetten alış-verişler yapmaya devam ediyorum. Kendime sabo terlik ve Zülfü Livaneli'nin Arafat'ta bir çocuk kitabını satın aldım. Siparişlerim Ulaşan'ın Resepsiyonuna geliyor.

Yemekte ne piştiği önemli değildir. Önemli olan yemeğin sevgi ile pişmesidir.
Bugün karavanımda sevgi ile pişrdiğim zeytinyağlı Barbunya Pilakimi afiyetle yedim. Şimdi de çayımı demlendiriyorum efendim...
Allaha şükür keyfim yerinde.