Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2023 yazında Norveç fiyortları ve ulusal parklarını günlük yürüyüşlerle gezmek istiyorum. Bunun için 10 güne kadar bir zaman ayırmayı planlıyorum. Böyle bir geziyi daha önce yapmış olan var mı? Varsa iletişime geçmek isterim.
2023 yazında Norveç fiyortları ve ulusal parklarını günlük yürüyüşlerle gezmek istiyorum. Bunun için 10 güne kadar bir zaman ayırmayı planlıyorum. Böyle bir geziyi daha önce yapmış olan var mı? Varsa iletişime geçmek isterim.
Norveç’te 1700 adet fyord 47 tane de ulusalpark var. En uzun fyord 200 kilometrenin üzerinde. Bir çok fyordu ancak gemiyle gezmek mümkün. Aṣağıdaki linkte görülmesi gereken 7 Fordla ilgili bilgileri gözden geçirebilirsiniz.
7 Fjorde, die Sie in Norwegen besuchen müssen! In Norwegen gibt es über 1.700 Fjorde. Jeder einzelne von ihnen hat seinen eigenen unverwechselbaren Charakter. Aber wenn Sie nur Zeit für ein paar wenige Fjorde haben, welche sollten Sie nicht verpassen und was hat jeder einzelne Fjord zu bieten?
www.norwaysbest.com
Not: Almancanız yeterli değilse Google‘nin Türkçe tercümesi oldukça faydalı.