Nissan Country 2005 Model 4X4 Diesel Off-Road ve Onn-Road

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KeşfiTarkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,344
Ynt: Nissan Country 2005 Model 4X4 Diesel Off-Road ve Onn-Road

aracınızın masallhı var camurlu surusler dılerım acaba TUV la aracınızın arası nasıl :smiley:

Etiketler

Aracı modifiye etmeden önce sorun yoktu.:smiley: Bu sene bu işlemleri yaptım, aralık ayında göreceğim filmi. Bir problem çıkacağını sanmıyorum.Giren arkadaşlarım bir problem yaşamamışlar. Sonuçta trafiğe çıkmamasını gerektiren herhangi bir mahsuru yok. Frenler sağlam, göstergeler sinyaller çalışıyor, lastikler gereğinden fazla dişli :smiley:)

haha :smiley:) ozaman masallh dıyelım bol camurlu günlere inşllh

Keşfi Bey aracınızı keyifle imrenerk izledim. Benim de en büyük hayalim L200 veya navar 4*4 LE alıp bu şekilde yaptırmak. Eğer özel olmazsa aracın araç hariç donanım ve aksesuar maliyetini paylaşabilrimisiniz. Bizim gibi bu işe gönül koyanlar için referans olur. Teşekkürler, mutlu ve bol avlı geziler.:smiley:)

Keşfi bey emsalsiz bir araca sahipsiniz. Ülkemizde bir benzeri daha yok. Emeklerinize deymiş. Benimde 1991 terrano 1 V6 3000 im var. Ama sizin harcadığınız kadar harcamam mümkün gözükmüyor. Aracımı gümrükten almıştım. Aldığımda üzerindeki lastik ebadları 31 10.50 15 idi ve buna göre zaten orjinal bir modifikasyona sahipti. Almanyada yapılmış. Motorum standart 150hp civarında. Yapabileceğim modifikasyonlar konusunda bana yardımcı olabilirmisiniz acaba? Bir kaç bin dolar harcayıp aracımı 2 araç yapmak istiyorum. Tavsiyeleriniz benim için önemli. Saygılar.

SNOB' Alıntı:
Keşfi Bey aracınızı keyifle imrenerk izledim. Benim de en büyük hayalim L200 veya navar 4*4 LE alıp bu şekilde yaptırmak. Eğer özel olmazsa aracın araç hariç donanım ve aksesuar maliyetini paylaşabilrimisiniz. Bizim gibi bu işe gönül koyanlar için referans olur. Teşekkürler, mutlu ve bol avlı geziler.:smiley:)
selamlar, araç hariç 24.000 usd gibi yüksek bir maliyet var ama isterseniz bunu hayli aşabilirsiniz:smiley: önemli olan aracı ne için kullanacaksınız eğer hem offroad hemde yolda da binmek isterseniz ilaveler dahada artıyor onun için bu işin sonu yok diyebilirim iyi bir araba için ortalama 15.000 usd yi hazırlamak gerekiyor tabii bazı araçların orjinalden aksesuarları var daha az bir eklenti ile istediğiniz kullanıma getirebilirsiniz ama bu seferde bu araçlar alırken fazla para ödemek zorundasınız onun için aracı en ucuza alıp üstüne para harcamak bence daha mantıklı ve sizin istekleriniz doğrultusunda iyi bir araç ortaya çıkmış oluyor ( gerçi çok hesaplı fiyata orjinelden kayde değer ekipmanları olan bir aracı almakta iyi fikir ama dediğim gibi ucuz olmalı.

saygılarımla,

büyükmavi' Alıntı:
Keşfi bey emsalsiz bir araca sahipsiniz. Ülkemizde bir benzeri daha yok. Emeklerinize deymiş. Benimde 1991 terrano 1 V6 3000 im var. Ama sizin harcadığınız kadar harcamam mümkün gözükmüyor. Aracımı gümrükten almıştım. Aldığımda üzerindeki lastik ebadları 31 10.50 15 idi ve buna göre zaten orjinal bir modifikasyona sahipti. Almanyada yapılmış. Motorum standart 150hp civarında. Yapabileceğim modifikasyonlar konusunda bana yardımcı olabilirmisiniz acaba? Bir kaç bin dolar harcayıp aracımı 2 araç yapmak istiyorum. Tavsiyeleriniz benim için önemli. Saygılar.

selamlar Büyükmavi,
araç hakkındaki beyeni için teşekkür ederim uğraştık ama değdi. nissan larla ilgili bir web sayfası yolluyorum aracınızla ilgili tüm şeyler burda mevcut
www.4x4parts.com

saygılar,

arkadaşlar aracım satılık ilgilenenler için 45.000.-tl

saygılar,

keşfi bey aracınız gercekten mütiş olmuş ben bu işlere lada nivayla başladım NİVA YETERSİZ GELMEYE BAŞLADI sattım ve nissan country 4x4 almayı düşünüyorum gerci düşünmüyorum alacagım inşallah ve sizin arac gercekten bizlere örnek olacak bir arac olmuş gücümüzün yettigi kadar yavaş yavaş bişeyler yapmaya calışacagız ayrıca sizide belki rahatsız edebilirim bazı konuları danışmak ve bilgi almak icin SAYGILAR...

çok güzel bir araç olmuş güle güle satın. alanada şimdiden hayırlı olsun dört dörtlük bir araç.

oygar' Alıntı:
Aracı modifiye etmeden önce sorun yoktu.:smiley: Bu sene bu işlemleri yaptım, aralık ayında göreceğim filmi. Bir problem çıkacağını sanmıyorum.Giren arkadaşlarım bir problem yaşamamışlar. Sonuçta trafiğe çıkmamasını gerektiren herhangi bir mahsuru yok. Frenler sağlam, göstergeler sinyaller çalışıyor, lastikler gereğinden fazla dişli :smiley:)
maşallah aracın cok guzel kartepe gezımızdekı performansı harıkaydı bagaj olayına yorum bıle yamıyorum kesınlıkle dolmuyo :D :D suan 1.6 jlxden sonra grand topluyayyım dıyorum ama seytan country al topla dıye durtuyor :D :D :D

Çok başarılı görünüyor güle güle kullanın Bu konular mutlaka başka bir bölümde gündeme gelmiştir country navara skystar bunların hangisi arazide daha başarılı?

Araç gerçekten çok güzel olmuş, elinze sağlık...

Emeğinize sağlık çok güzel bir araç olmuş. Kendi aracımıza yapacaklarımıza dair fikir olması açısından mutlaka takip :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,853
Kayıtlı Üye Sayımız
166,648
Kaydolan Son Üyemiz
Kasim_Sabbag

Çevrimiçi üyeler

Geri