Nissan Country 2005 Model 4X4 Diesel Off-Road ve Onn-Road

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KeşfiTarkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,347
Ynt: Nissan Country 2005 Model 4X4 Diesel Off-Road ve Onn-Road

Keşfi Bey, yeni projeniz ne durumda, kaçırdıysam üzülürüm ???

Etiketler

amanos80' Alıntı:
Keşfi Bey, yeni projeniz ne durumda, kaçırdıysam üzülürüm ???
Ali bey selamlar,
hala dişime göre bir patrol bulamadım :smiley: proje biraz uzuyor ....
saygılar,

kardesler oto' Alıntı:
iyi günler 1999 skaystar için lastik jant öneriniz nedir
torsionları sıkarak yükseltirseniz 265x75x16 : 32" yakın lastik takabilirsiniz lastik olarak bf all terrain veya mickey thompson kullanabilirsiniz veya silverstone nunda bu ebatlara yakın mud lastikleri mevcut dahada hesaplı.

saygılar,

ilginiz için teşekkürller

baya emek verilmiş bir araç arazidede deli duruyo güle güle kullanın paylaşım için tşk

selanlar abi daha önceden sjzden lastjk tavsiyesi almıştım makasla detransiyelin arsına6 santimlik paca yaptırdım makasçı bunu koyarsak araç gezme yapabilir diyor böyle bir sorun yaşadınızmı

Emwayyes' Alıntı:
baya emek verilmiş bir araç arazidede deli duruyo güle güle kullanın paylaşım için tşk
TEŞEKKÜR EDERİM :smiley: PAYLAŞILMALIKİ HERKES YAPABİLSİN.

kardesler oto' Alıntı:
selanlar abi daha önceden sjzden lastjk tavsiyesi almıştım makasla detransiyelin arsına6 santimlik paca yaptırdım makasçı bunu koyarsak araç gezme yapabilir diyor böyle bir sorun yaşadınızmı
PARÇAYI ALTTAN VE ÜSTTEN MERKEZLEMESİ İÇİN PİM YAPARSAN EN AZINDAN MAKAS OYNAMAZ AMA YİNEDE TAVSİYEM SERTLİĞİ FARKLI VE MAKAS ARKA BAĞLANTI KÜPELERİNİ( SHACKLE ) OYNAR TİP SEÇERSEN DAHA DOĞRU OLUR, ÖNLERİ NASIL YÜKSELTİYORSUN BU ARADA ?

SAYGILAR,

BÖYLE BİR KİT OLUR 3" YÜKSELTİRSİN 33 LASTİKTE KURTARIR 35 KOYMAK İSTERSEN 3" DE BODYLİFT LAZIM OZAMAN 35" RAHAT SIĞIYOR ARABANIN ÇEVİRMESİNDE VEYA ARAZİDE HERHANGİ BİR SORUN YOK DİFRANSİYEL ORANLARI FABRİKASYON 4,63 ÇIKIYIR İSTERSEN 4,88 YAPIP RAHAT EDERSİN .
SEVGİLER,

suspension lift 3''.jpg

Body lift kit.jpg

hayırlı sabahlar ön torsiyonları söküp 4 dis attırdım esnemede hiç birey kaybetmedi arkaları yapıp deneyecegim

orjinal torsiyonları sıkabilirsin belli bir süre idare ediyor fakat ön aksların açısını fazla kaçırma arazide zorlamada akslar hırpalanıyor bunu engellemek için değişik açı verilmiş ön salıncaklar var ilerde onları denersin. Arka sorun değil yaptığın parçalarda gayet güzel olur yalnız revolver shackle ( küpe ) koymazsan artikilasyonun standart kalır.

saygılar,
kolay gelsin.

KeşfiTarkan' Alıntı:
buda arka tentenin çalışır hali ........

selamlar,

tentenin fiyatı ne kadardı acaba monte etmesi kolay mı son olarak nereden almıştınız.verdiğiniz adres ingilizce olduğuiçin anlayamadm.mersinden selamlar.

böyle bir araca böyle birşey yakışır.Pickupum olsa kesinlikle bu tarz camper yapardım

jjjjjjj.jpg

k.PNG

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.PNG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,854
Kayıtlı Üye Sayımız
166,648
Kaydolan Son Üyemiz
Kasim_Sabbag

Geri