Nissan Country 2005 Model 4X4 Diesel Off-Road ve Onn-Road

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KeşfiTarkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,347
Ynt: Nissan Country 2005 Model 4X4 Diesel Off-Road ve Onn-Road

Keşfi bey sizi tebrik ederim,çok güzel modifiye etmişsiniz.
İlk resimlere bakarken bu araç heralde yurt dışından diye düşünmüştüm. :smiley: :smiley:

Etiketler

guzel bir arka tamponu hakediyor arac :smiley:

fissek' Alıntı:
Keşfi bey sizi tebrik ederim,çok güzel modifiye etmişsiniz.
İlk resimlere bakarken bu araç heralde yurt dışından diye düşünmüştüm. :smiley: :smiley:

:smiley: Teşekkür ederim Recep bey.

omergin' Alıntı:
guzel bir arka tamponu hakediyor arac :smiley:

valla çok haklısın aracı ilk yapmaya başladığımdan beri aklımda ona bir türlü sıra gelemedi mekanikle uğraşmaktan ama yapıcam ön ARB tampona benzeyen daha kibar hatlısını düşünüyorum kendi orjinalinin ebatlarında fakat öndekinin görüntüsünde olanı ne dersiniz?

saygılar,

fastjunkie' Alıntı:
Teşekkür ederim resimler için :smiley:

ben teşekkür ederim tüfeklik takılmadan önce teleskopik ayarlı boy uzayıp kısalabiliyor yerine göre... bu arada tüfeklik 2 li 2 adet takabiliyorsun istersen

saygılar,

resimdekiler çok hosuma gidiyor benim, benzerini yaptırmayı dusunuyorum.. bana kalırsa orjinalinin ebatlarında yaptırmayın, mumkun oldugu kadar dar yapmak lazım uzaklasma açısı için..

rear-bumper-1.jpg

rear-bumper-2.jpg

omergin' Alıntı:
resimdekiler çok hosuma gidiyor benim, benzerini yaptırmayı dusunuyorum.. bana kalırsa orjinalinin ebatlarında yaptırmayın, mumkun oldugu kadar dar yapmak lazım uzaklasma açısı için..

valla süpersin Ömer bey bayıldım bu tampona tamam aynısını yapıyorum :smiley: :smiley: gerçi bu araçta bodylift yok onun için çok yerinde duruyor bende bodylift de olduğu için biraz aşağıya doğru uzatmam gerekiyor yoksa arka aşağısı çok çirkin gözükür diye düşünüyorum.

saygılar,

Ellerinize sağlık çok güzel olmus herşey yerliyerine yerleşmiş. Maşallah diyelim.
Tente çok hoşuma gitti markası nedir acaba?

bydecan' Alıntı:
Ellerinize sağlık çok güzel olmus herşey yerliyerine yerleşmiş. Maşallah diyelim.
Tente çok hoşuma gitti markası nedir acaba?

Teşekkürler, tente yi bulabileceğiniz adres www.softopper.com

evet ön ARB kilit takıldı şu an güzel çalışıyor birde ormanda arazide denedikmi tamamdır....

KeşfiTarkan' Alıntı:
teşekkürler Onur,
bu arada tüfeklik resimleri montaj için işe yaradı mı?

Fikir açısından işime yaradı ama gelin görün ki aracımı sattıktan sonra henüz yeni birşey bulamadım :smiley:))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,854
Kayıtlı Üye Sayımız
166,648
Kaydolan Son Üyemiz
Kasim_Sabbag

Geri